fatoshsyn Kızlar 35 haftalığız bebeğim 3100 gr olmuş böyle devam ederse sezeryan olabiliriz ama 37nci haftadan sonra fazla kilo almıyormuş öyle dedi doktorum aranızda benim gibi olan var mı
Anneadayi89 fatoshsyn ben 🤚🏻 Ama bana sezaryen demediler suni sanciyla baslatiriz böyle devam ederse dediler
HilalEyce fatoshsyn Bizde 35 haftada 3500 gram olduk. Kafası göbeği büyük çıktığı için haftaya kontrol de Sezeryan olup olmayacağım belli olacak.
fatoshsyn aylinpalaa teşekkürler canım 50 cm bide iri bebek galiba gerçi sağlıkla gelsinde gerisi önemli değil 🤩
fatoshsyn Anneadayi89 kilo alımı durursa bizde sezeryan olmuyoruz çünkü bebek doğum pozisyonunda ama bu şekilde devam ederse riskli olacağı için sezeryan öneririm dedi doktorum
Suhedaa fatoshsyn yok canım normal doğum yaptım çok zor geçti ama doktoru dinleyemedim o yüzden yoksa kolay olurdu yani nefes al ver dediği yerde ıkındım ıkın dediği yerde duraksadım yapamadım ondan 4,500 kilodan sonrası sezeryan öneriyorlar diye biliyorum
Imaram3 fatoshsyn benim de 3.600 36 haftadayım doktorum 4 buçuğa kadar yolu var dedi normal yanindayim dedi 3 dr değiştirdim bu yüzden
miroski_22 fatoshsyn 37+3 haftalık hamileyim bebegim 3 kg 46 cm benim bebeğime de iri bebek olacak gibi duruyor dedi doktorum bakalım 😂
fatoshsyn teachervera aslında eşimde bende genetik olarak yapılıyız ondan ziyade çok fazla meyve tüketen biriyim ve kullandığım vitamin ilaçlarının etkisi olduğunu düşünüyorum çünkü hamileliğimin üçüncü ayından beri balık yağı kan ilacı magnezyum kullanıyordum sürekli olarak fazla su içerim