Lokum Merhabalar arkadaşlar İkili tarama için 13+3. Haftaya randevu alabildim şimdi 11+4um. Sizce geç mi 13+3 ikili tarama için
Gulak Lokum bence yaptirmayin kotu bisi cikinca aldiricak misiniz sadece kotu gececek hamelilik sureci bve n olsam yapmazdim yine siz bilirsiniz
Lokum _ozlmm aynen 11-14. Haftalar arası yapılıyor. 13+4de 14.haftaya girmiş oluyor. Son günleri diye ikilemde kaldım. Teşekkürler
_ozlmm Gulak bende sizin gibi düşündüm bir şey çıkarsa aldırmayacağım dedim ikili üçlü yaptırtmadım detaylı yaptırdım sadece onda da çok şükür bir sorun çıkmadı 🙏🏽 İkili testte yanılma payı çok oluyor diye duydum çevremde yaptıranlar da risk çıktı ama çocukları doğduğun da maşallah sapasağlamdı hiç bir problemleri yoktu
Gulak KumsAlyaa ikili tets bebekte down sendromu var mi veya farkli bi sendrom varmi diye bakiyorlar benim mesela baktilar down sendroumu dediler hamileligim berbat gecti ama dogdu hic bisi yok ama ben bebegimi kaybettim gelisim geriliginden
Gulak _ozlmm tabi %90 nina down sendromu diolar hele ki devlet hastanelerinde cok var bu olaylar ama doguyor hic bisi yok onun icin en guvenli detayli ultrasyon biraz fazla maddi olarak ama icin rahatliyor ona girince
TeoMom Lokum İlk hamileliğimde 13+6 da yaptırmıştım tam son günüydü😅 yani bir şey olmaz canım yaptırabilirsin