Kızlar hem sürecimi anlatayım size hem de tecrübeli annelerden biraz bilgi alayım:) dün akşam 2. Kez pembe bir akıntı gelince doktoruma yazdım, hemen nst istedi, sancım falan olmadıgı icin bakkala gider gibi hastaneye gittim ve sancılarım 100leri gören düzenli sancılar çıktı. Yani doğum sancılarıymış🫣 hemen yatış verdiler, alttan muayene yaptılar, 1-2 cm arası açıklık olduğunu söylediler. Sancıları durdurmak icin adalat, doğum ihtimali icin ciğer geliştirici verdiler be serum verdiler bolca. Sabaha doğru azaldı sancılarım, sabahta komple 20nin altına düştü. Gelin görün ki tüüm bu 100lük sancılar, 1bucuk cm kadar acılma falan oldugunda asla birsey hissetmedim. Hatta diyorumki o sancı degil benek hareket ediyor. Hayır dediler bebeğin her hareketi sonrası rahimde kasılma oluyor ve sancı olarak devam ediyor. Neyse öğlen taburcu ettiler, adalata devam edicem. Ama evde sancılarım yine artarsa ben birsey hissetmezsem diye korkuyorum. Bir yanımda acı eşiğim yüksek galiba kolay doğurucam diye seviniyor. Doğum olacagı zamanda gercekten ağrısız olan var mı? Ebe dogum anında 100ü bulur sancılar dedi ama sancı hissetmeden doğurmakta pek mümkün gelmiyor bir yandan. Ne düşünüyorsunuz bu durumla ilgili, benzerini yasayanlar oldu mu?