Busssx ezgikrby O an aklına ben gelirsem ne güzel kız umarım çok güzel bir doğum gerçekleştirirsin 🤍🤍🧿
Busssx Csrmucizem2 Doktorum gaz çıkışı önemli dedi bende gaz çıkarmıştım hemen büyük tuvalette yolda o zaman dedi dikişlerimi beğendi çıkaralım dedi gerçekten de eve geldim büyük lavabo çıkışı oldu doktorlara güvenim sonsuz ☺️
Csrmucizem2 Busssx aslinda bende de oluyordu gaz ama yine çıkmama izin vermemişlerdi depresyona girmişdim o kadar kaldımki hergünüm ağlamakla geçiyordu
Melisa0002 Busssx kız sağ elin benim başıma, bir kaç güne bende gitcem, korkudan tansıyonum fırlıyor. 🤦♀️ olumsuz spinal leri okudukca, ölüp diriliyom. Zorunlu sezeryanım bu arada, başka yolum yok
Whitewomen Busssx Kaç güne toparlandınız yatarken sağa sola kolaylılkla dönebiliyor musunuz. Kum torbası acı veriyor mu
Busssx Whitewomen Benim halen 3.günüm düz yatıyorum henüz yatağıma geçmedim çok yüksek oluyor rahat edemedim bugün daha rahat kalkıp oturuyorum yürüdükçe açılıyoruz tek çare bu
Whitewomen Busssx Önerirmisiniz peki ilk doğumum normal ve zor oldu çatı darlığından şimdi ben de spinal sezaryan düşünüyorum. Ama çok acılı sancılı bir süreç diyorlar gözüm korkuyor açıkçası
Csrmucizem2 ilosmoms öyle 😂😂😂 benim oğlan gelmek istemiyordu galiba hiç sancim olmadi artık en son 41 hafta 3 günlüktüm amelyata aldılar
ozgeozcan maşallah 🧿 sağlıkla büyüsün artık bu doğum hikayeleri aşırı iyi geliyor bana rahatlatıyor hemde duygulanıyorum çok 🫠
nurhanim07 Busssx Ayy kız valla Allah senden razı olsun içimi rahatlattı bu yazdıkların 5 gün sonra bende Sezeryan olacağım
Busssx nurhanim07 9 kg aldım canım eve gelince 4 gitmişti bu gece ile 4.güne girdik halen 4 kilo ile sabit
isimsizzz Busssx O kdr güzel anlatmissinizki ,her cümlenin sonu ,no acı 😂😂 Hayırlısıyla bizlerin de pozitif doğumları olur inşallah , hayırlı olsun bebişiniz ❤️🙈