Mavidunyamm Sehrbnon122 yok ben kan uyuşmazlığı için gitmiştim baya ugrastirdilar beni. Ben 20+3 te detaylı yaptırdım. Orda bı tanıdık var onu araya koyduk Öyle buldu bize sıra. Yoksa özele gidecektim.
Mavidunyamm Sehrbnon122 Hayır normalde öyle olmuyor kayıt açması gerekiyor doktorun sonra perinatoloji ye randevu alıyorsun. Doktora görünmeden olmuyor. Benim geçen seneden kaydım var perinatoloji bölümünde herhalde o yüzden direk verdiler. Geçen sene kayıt açılmıştı yani.
Merve201119 Sehrbnon122 canım devlet hastanelerinde perinatoloji yan dal olduğundan direk randevu yada sıra alamazsın kadin dogum uzmanı sana yesil alan açacak onunla mhrsden bile alabiliyorsun bütün devlet hastanelerinde sistem böyle
mertveannesi2211 Sehrbnon122 aynen canım ben devlete gittim kadın dogumcu yönlendirdi orda büyük bir ihtimalle her yerde öyle olması gerekiyor çünkü kağıt veriyor ona göre detaylı ultrason a gidip sıra aliniyor
Sehrbnon122 mertveannesi2211 o gün içinde alınabilir dimi arastırma hastaneleri değişik diye bilemiyorum yaa
Mavidunyamm Sehrbnon122 o gün içinde sıra alman imkansız ben ilk gebeligimde 3 hafta uğraştım alamadım. Hatta sağlık bakanlığıni arayıp şikayet ettim yine bişey çıkmadı
mertveannesi2211 Sehrbnon122 olur inşallah bizim burdaki hastaneye göre sadece kadın doğuma sıra aldım ordan kağıt verip beni detaylı ultrason a yönlendirdi orda da doktorun verdiği kağıdı verdigimde gün verdiler
mertveannesi2211 Sehrbnon122 kastettiğin şey aynı gün içinde detaylı ya girmekse o biraz zor bence bana ilk sırayı iki ay sonrasına verdiler doktor geç geç diye diye iki üç defa gidip konuştum zorla iki üç hafta önce ye cekebildim oda başka doktor izinden gelmiş yer açılmış diye
Mavidunyamm Sehrbnon122 hayır tabiki. Hatta ben kan uyuşmazlığı için odada sıra beklerken doktor benden bir oncekini perinatoloji ye yonelndirdi. 182 yi ara veya MHRS üzerinden randevu al gel dedi ona
Mavidunyamm Birde biliyorsun belki eyyubiye hasttanesi coook kalabalık. Türk , Kürt, Suriyeli, Arap hepsi ordaa. En çok Araplar var uzun renkli elbiseli kadınlar aşırı derecede varlar. O kalabalıkta aynı gün randevu vermezler
Seyma0323 Mavidunyamm “Uzun renkli elbiseli kadinlar” 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 çok güzel ifade ettin. Bende bazen uzun çicekli renkli elbise giyorum bende dahilmiyim?
Sehrbnon122 Mavidunyamm malesef cok dogru arapların yeri o hastane resmen ama randevu aldım işte gitmem lazım insallah bi yolunu buluruz ya
Mavidunyamm Seyma0323 yok kız bunlarinki farklı payetli uzun elbise giyiyorlar bide hamileleri görsen hepsi tığ gibi sadece karınları çıkmış sinirlerim bozuluyor onlara bakınca benim her tarafım şişmiş 🤣
Sehrbnon122 Seyma0323 hahaha haftan giyiyor kız bunlar fistan yani bu sıcakta nasıl dayanıyorlar o elbiseler içinde hala aklım almıyor biz sadece yöresel kıyafetleri düğünlerde giyiyoruz onlar hergün giyiyor bide bu sıcakta valla cok zor yaa
Mavidunyamm Seyma0323 burdaki kadınlar o kadar zayıf ki karnını gorsen 25 haftalık dersin ama doğuma gelmiş kadın 🤣
Seyma0323 Mavidunyamm Ben geçen sene Urfaya gittim ordada böyle giyiniyorlardi🤭 Bosver bizde var ki yiyoruz :))
Mavidunyamm Sehrbnon122 senin erken davranman gerekiyordu 18 hafta olduğunda hemen gidip kayıt açtırsaydin keşke. Bide seninki ikiz gebelik olduğu için bebekler ne kadar sağlıklı olursa olsun riskli gebesin sen sürekli perinatoloji doktoruna gorunmen gerekiyordu. Ben ilk bebeğimin hastalığını detaylı ultrasonda öğrendim ondan önce çok sağlıklı zannediyordum o yüzden bu gebeligimde çok erken davrandım gittim perinatolojiye bir iki hafta sonra tekrar gidicem ozele bu sefer