Aselsmoms girl_boy_annesi ya hahahahaha kız valla bazen bende ağlıyorum 🥺🤣 ben herşeye ağlarım sonra benimki de çok sulu gözlüsün der 🤣
girl_boy_annesi Aselsmoms sulu gözlü olmak iyi ağlayan insanların kalbi taşlaşmaz ağlamak aslında güçlü olmak denekmiş bi psikolok söylüyordu 🥰🥰
Aselsmoms girl_boy_annesi benimki de hiç bişeye ağlamaz bende ona sen duygusuzsun derim🤣 evet canımın içi ağlayıp sabahına da yüzün gülüyosa senden güçlüsü yoktur 💙😍
girl_boy_annesi Aselsmoms ya kıyamam ya bilmiyormuşum benim bi arkadaşım sağlayamadığı için psikolojik tedavi gördü 🥺
Aselsmoms girl_boy_annesi yaa ciddi mi canım 🥺 bende hep duygusuz derdim eşime ağlayamamak ne belirtisiymiş ki canım ne tedavisi gördü🥺
girl_boy_annesi Aselsmoms kız ağlamak istiyordu ama olmuyordu içine atıyordu çok tepkisiz di psikoloğa gidiyordu sonra ne oldu bilmiyorum
La_Liberte girl_boy_annesi hiç stres yapma canım ♥️ Her şey yoluna girecek sen de sağlıkla oğluna kavuşacaksın 🥰
girl_boy_annesi La_Liberte Amin inşallah canım çok sağol inşallah dediğin gibi olur hepimiz sağlıkla kavuşalım yavrularımıza🤲🏼🥰🥰