Damy_mom Koltuklarım da sorun yaşadım orta ayağı yok kumaş patladı ayaklar paslandı bende mahkemeye verdim ayıpsız misli ile değişim kararı çıkmış bu ne demektir acaba aranızda bu konuda deneyimli ya da avukat var mı ?
Sushiii Damy_mom benzer bir olay benim basıma geldi Bellona’dan paramı aldım değişim istemedim aldığınız mağaza belirtin
Edabebek Ben avukat değilim muhasebeciyim ama bildiğim kadarıyla yenisiyle değişim yapmak zorundalar karar bu yönde
Damy_mom Edabebek sizce aynı ürünle mi birebir aynı ürünü verirlerse yine aynı sorunu yaşayacağım misli kelimesi beni düşündürdü
Edabebek Damy_mom böyle durumlarda daha çok titizleniyo bende koltuk üretimi yapan bı fabrikada calisyirum ordan biliyorum yine aynı sorunları yaşarsanız para iadesi talep edebiliyosunuz
Damy_mom Edabebek aynısını istemeyeceğim zaten ürünüm misli ile değişimi dendiği için benzeri değeri anlamına geliyormuş aynısı olmasın aman çok çektim
Sushiii Damy_mom yaklaşık 5 sene olmuştur basıma geleli tam detaylarını hatırlamıyorum aldığım bayi beni aradı ister paranızı verelim isterseniz aynı ürünü dedi paramı istedim
Damy_mom Sushiii hıı anladım teşekkür ederim ben aynı ürünü asla almam ya farklı bir model ya da parası