Beyazkanavice 36+2 ile kontrole girmiştik bugün 1cm açılma 100 lere vuran düzenli sancı çıktı🥺 doktor erken diye ciğer geliştirici ve progestan verdi hemen dua edin sağlıkla gelsin bebeğim
Hulyaaa1 Beyazkanavice inşallah sağlıkla zamanında gelir canım 🙏🏻 Sancın var mıydı yani bi şikayetin gittiğinde yoksa kontrolde mi belli oldu
Elisarli Cansu1- bende 33 teyim sancım 50 ler de çıktı alttan baktılar açıklık yok ama 37. Haftayı görür müyüz acaba çok endişelendim. Ev işi pek yapma yat dedi doktor
Cansu1- Elisarli benim 1cm açıklığım vardı ve benden çok kan boşaldı. 100küsürleri vuruyordu sancım ve düzenli idi. Hemen ciğer geliştiricilerimi vurdular ama sonra durdu doğum 3 gün hastanede yattım. Şuan tam 37 haftayı doldurdum çok şükür inşallah siz de atlatırsınız erken doğumu
Beyazkanavice Hulyaaa1 ya vajinama doğru baskı hissediyordum bide bel ve kasıklarımda çok hafif ağrılar hissediyordum ama bana normal geliyordu
Hulyaaa1 Beyazkanavice aynısı bende de oluyor ama bel ağrım yok sanki vajinamdan çıkacak gibi oluyor 🤦🏻♀️ 33 haftalığım şuan
Pinpirikanne Beyazkanavice merak etmeyn bsey olmaz bnce tanıdığım biri 36+4 te 2800 kg doğum yaptı ikiside cok saglikli maslalh hic bi saat bile kuveze de girmedi 35 ten sonra bsey olcagni sanmym açıkçası hiç korkma canım Rabbim sag salim kurtarsn ınslalh 🙏🤲🏼😊
Semilk05 Beyazkanavice canım korkma benim ablam da 36. Hafta da 2 cm açılma ve düzenli sancısı vardı sürekli kontrollere gitti 38 hafta bitti öle suyu geldi, açılma vs oldu bazen öle rahim genişlediğinfen açılma oluyor direk doğum olmuyor su veya nişan gelmeden