EsrSvm Kızlar Merhaba, Bu ilacı İstanbul Avrupa yakası ve Tekirdağ çevresinde bulabileceğim bir eczane var mıdır ?
Ceyda76 EsrSvm tekırdag özel yaşamın altında Merıc eczanesinde bıde Acıbadem de tedavı goruyorum yenı Sarıyer merkez eczanesı ıkısınden buluyordum ılacları .Keşan a oyle geliyordum
EsrSvm 16esranur Çok teşekkür ederim canım tedaviye yeni başlayacağım pazartesi ilaçlar yazılacak ama bu iğneyi bulamıyorum 🤦🏻♀️
Armess_loya EsrSvm canım Sarıyer acıbademle anlaşmalı ezcane var deposundan talep et internetden bak telefon nosuna Zeynep eczanesi dur bende bir bakayım bulursam atarım nosunu canım şimdi rehberime baktım nosu duruyor fakat güncel mi aramak lazım bayağı oldu çünkü, ben acıbademde tedavi olurken bu eczaneden temin ediyorduk
EsrSvm Armess_loya ya canım ❤️ numarası varsa çok sevinirim raporlu olduğum için gonalf ovitrelle ve cetrotide aynı yerden almam lazım
Armess_loya İnşallah vardır inşallah güncel aktif nodur çünkü dediğim gibi bayağı oldu rehberde öyle duruyormuş numarası, postu görünce atmak istedim çünkü ilaç bulamayınca burdan talep ediyordum. rabbim kolaylık versin insallah güzel sonuçlar alırsın ❤️❤️❤️❤️
Armess_loya EsrSvm Rica ederim canım inşallah fayda olur şifa olur❤️❤️ rabbim emeğinin karşılığını sağlıklı evlatlarla taçlandırsın ❤️❤️
EsrSvm Armess_loya Amin canım benim hepimiz için inşallah 🤲🏻 Rabbim senin de ne muradın varsa versin inşallah ❤️
EsrSvm Ceyda76 Amin canım benim hepimizin inşallah ❤️ Kimi arasam depolarda yok dediler korktum onun için pazartesi ilacım yazılacak inşallah hemen alırım söylediğiniz yerlerden ❤️
Ceyda76 Armess_loya skıntı var mıydı sorun neydı acaba yanlış anlamazsanız soruyorum bende tedavı görüyorum da maslak acıbademde