Zeynepcelik45 Medinedogru03 pazartesi gidicem kontrole ordands eşim gelip beni alicak gidicem bitlise
Ravzaemine123 Medinedogru03 benimde zor geçiyor ilk 4 ay migde bulantisi son 2 aydır da uykusuzluk bebek ters kafası yukarıda olduğu içinde karnım migdembyirtiliyormus gibi agri
Hanife47 QUEEN088 erkek bebek genelde assagiya vuruyor vajinanın üstüne o yüzden sordum bende 24 hafta 2 günlüğüz üçüncü hamileliğim ilk ikisi kız ve hep göbekten yukarı duruyorlardı ama bu erkek sürekli rahimde ve vajinaya tekme atıyor 🥴🥴
Morkelebek26 Medinedogru03 evet canım ben çok erken başladım ve 20. Haftamdayım hala sürüyor sadce 15ten sonra hafifledi arada bir şiddetli gitti geldi. Hala arada kusuyorum ve bulantım oluyor ama yoğun değil yapacak birşey yok hiç birşey kesmiyor malesf 🤦🤷
Medinedogru03 Morkelebek26 aynen öyle yapacak birsey yok yeterki bebegimiz iyi olsun bunlar gelip geçen şeyler, aynen ilaçlar fayda etmiyor gerçekten
Morkelebek26 Medinedogru03 evet onlar iyi olsunda valla bende çok çektim bilirim 1.5 ayda 7 kilo verdim şuan hafiflediği için prilam kullanıyorum gece o bi nebzede olsa tutuyor 😊
Minik1Civciv BBuseY tam tersi de olabiliyor ilk gebeliğimde limonu kabuğuyla hayatta yiyemem kabuk kabuk portakal gibi yiyordum kız sanıyordum erkek dediler ama kaybettim yavrumu hastaydı