Yazz12 Medinedogru03 benim 5. Hafta basladi asla hicbisey yiyemedim kilo verdim14 e giriyorum yeni gecti
BBuseY Eldgrn aaaa gözün aydın canım öğrenmene sevindim 🌸🌸🌸🌸🌸 nasıl hemencik öğrendin ama bu hafta %99 mu
Eldgrn BBuseY yüzde doksan net dedi doktorum sonra ama ben eminim kız dedi bacak arasını gösterdi yüzde beş ihtimal değişmesi erkek bebekler pipileri hemen gözüküyor kız bebekleri yoksa nettir ben eminim kız dedi haftaya gel tekrar bakalım dedi ama kesin yani net yinede doktorum öyle dedi
BBuseY Eldgrn bizede erkek gibi bişey gördüm orda demişti net bişey için çok erken demişti O yüzden sordum. Normalde bebişimiz sizin bebekle aynı günde gidiyor. Bakalım yarın kontrolümüz var ne diyecek 🤗🤗
BBuseY Eldgrn gösterirse çok güzel olur ya 🤗🤭 bir an önce alışverişe başlamak istiyorum 🐣aslında başladık da unısex alıyoruz şimdilik 😍
Cldbrst Merhaba 🙋🏼♀️💕 benim de çok ağrılı geçiyor vajina, kuyruk sokumu ağrısı acaba plasenta aşağıda ondan mı diyorum ama var mı benim gibi ağrılı olan🙄
Zeynepcelik45 Medinedogru03 bendende koku hasasiyeti var arada mide bulantısı var iştahım yok iki gündür sabahları aç karna kalkıyorum ama canım istemiyorum ya napicam bebeğe zararı varmı istahsizligim
Medinedogru03 Zeynepcelik45 bende aynısı ac kalkıyorum kusuyorum , ama 1 2 gündür sadece sabah bulantim oluyo ve kusmam , ama azaldı gibi , kaç haftaliksiniz 3 ay dan kucukseniz zararı yoktur bizden beslenmiyor çünkü daha
Eldgrn BBuseY ben bu gün eldiven şapka çorap birde 2li takım aldım bide zıbın açılışı olsun diye 🤣🤣🤣 insan duramıyor
2bebeannesiii Medinedogru03 Hani şarkıda diyo ya ölüm gibi bişey oldu ama kimse ölmedi diye hehh öyle geçiyo işte 😂
Medinedogru03 2bebeannesiii haha geçer geçer valla artık sabır etmekten başka care yok ama finali çok güzel olcak inshAllah 😍😍
elifuslu1002 Medinedogru03 32 haftalık oldum çok şükür okadar rahattım ki ilk günden bugüne ne bulantı ne bisey normal ufak tefek ağrılar vardı son zamanları da atlattım mi nasıl rahat geçirdim derim valla sıcaklarda daralma vs dışında
Medinedogru03 elifuslu1002 ayyy çok şanslısın valla ne güzel, mashAllah inshAllah doğumunda güzel geçer ve kucagina sağ sağlim alirsin az kaldi 🥰❤
2bebeannesiii Medinedogru03 Yaklaşık 3 yaşında bi kızım var yani 3 yaş sendromuyla başımız dertte üstelik 27 haftalık hamileyim ve kızım bana ‘ doktor kardeşimi göbüşünden anahtarla mı çıkarcak ? ’ diye soruyo 🤦♀️ nasıl bi hayal dünyası varsa , yakında kaşın niye gözünün üstünde diye trip atacak 🤷♀️
elifuslu1002 Medinedogru03 ay inşallah oda rahat geçerse bir zorluk çekmedim hamilelik sürecinde derim artık inşallah sende duzelirsin mide bulantısı felan geçer rahat edersin
Medinedogru03 elifuslu1002 1 2 gündür sadece sabahları kötüyüm sanırım azalıyor git gide amaan valla yeterki bebegime kavuşuyom kusarsam kusiyim ya 🥰😁
elifuslu1002 Medinedogru03 hadi inşallah valla bu günlere gelmek çok güzel duygu inşallah sende yaşarsın sağ sagkim alırsın kucağına
Medinedogru03 selvaurnn_ bende öyle stress yapınca oluyor hiç bisey olmaz Allahin izniyle merak etme , stress yapmamaya çalış sakın ol Bn her stresse girdiğimde bebegimi düşünüp sakinlerim