Aysegul_vrl97 2 ayımı bitirdim üçüncü ayımdayım yüzümde sivilceler çıktı. Tatlı canım çekiyor genelde arada mide bulantım oluyor ve ekşi yemek istemiyorum cinsiyetinin ne olucağını hiç kestiremiyorum
Misrax Aysegul_vrl97 aynı ben gibisin ilk hamilelgmdede kusuyordum tuzlu ekşi seyler yiyordum kızım oldu bakalım bu ne olacak kız hissediyorum
_ozlmm Aysegul_vrl97 Bende sürekli ekşi yedim canım hep ekşi istiyordu hatta hamile olduğumu bilmiyordum masa da limon vardı öyle canım çekti ki dayanamayıp yedim sonra kendi kendime şüpheye düştüm acaba hamile miyim diye sonra dedim yok ya sanmam falan ama hamileymişim 😂 cinsiyetimiz erkek ☺️
Hanife47 Aysegul_vrl97 3cu bebe Allah nasip ederse iki kızım var onlarda asiri sabah bulantim ve sancilanmam hamilelik boyunca olmuştu bide yüzüm çok güzeldi tatlı aserdim turşu aşırı kilo aldım şimdi Allah nasip ederse oğlum olacak hergun sivilcelerle lekelerle uyanıyorum başlarda limon ve şalgam aserdim hala devam eden ani tiksinmelerim var 23.5 günlük hiç kilo almadım