06nurrrr Kızlar aşırı sakız bağımlısıyım duramıyorum yani çiğnemeden fakat 2 söylenti var 1. Bebek doğduğunda ishal olur 2. Bebek salyali olur sizce bu söylentiler doğru mu yoksa hurafe mi veya başına böyle bir sey gelen varmı??
miraylihayat 06nurrrr Hurafe bence. Bebeğin zaten diş çıkartma vs derken salyası çok oluyor sakızla ilgisi nedir. Bende çok çiğnedim sakız şlk gebeliğimde. İshal falan olmadı çocuğum gayet normal
Simy 06nurrrr bebeğin çenesi düşük olur çok konuşur susmaz bizdede böyle denir ama hepsi hurafe 🤣inanmayın yani büyüklerin söylemleri hep inanmıyorum yani
06nurrrr miraylihayat yani bende pek inanmıyorum aslında ama çevrem de böyle olan çok herkes anlatyi ister istemez endişe ediyorum
06nurrrr Meshra_15 işte yok da insanın çevresi olunca inanmayacagi şeylere bile zorla inandırıyolar🤦🏼♀️🤦🏼♀️
okunmusciklet 06nurrrr valla doğru mu bilmem ama ilk hamileliğimde çok sakız çiğnedi oğlum 15 aylık hala ağzının suyu akar uyurken bile 2 aylıktan beri böyle şimdi kıza hamileyim hiç çiğnenedşm bakalım nr olcak 😂😂