Deleted_12 Aydayim 3 kilo aldım ve istahimda artmaya başladı bulantılar azalınca her ay kaç kilo almak en ideali ben çok mu aldım ilk aylar acaba
Selamcanim Deleted_12 herkesin bünyesi farklıdır tabiki. İdeal olan nedir bilmem ama doktorum alıp almamak senin elinde demişti bana. 8. Ayıma girdim 5 kilo aldım sadece. İnşallah son bi ayda almam tek temennim o.
ikkrk91 Deleted_12 her ay olarak degilde doktorlar genelde doguma kadar 12 / 15 kilo alımının normal olduğunu söylüyorlar. Fazlasinin dogum icinde anne icinde zararli olduğunu düşünüyorlar.
seda2209 Deleted_12 ideali ne bilmiyorum ama benim gidişat iyi değil skxks 28 olucaz 7 kg aldım skxkkd
Selamcanim Elifakkara valla ben doyuyorum. Ne bilim kahvaltı yiyorum.4 gibi acıkıyorum yine yiyorum. Bide akşam yemeği tamamdır. Bu arada çok aşırı da yemiyorum.
Elifakkara Selamcanim yok bacım mümkünatı yok doymuyorum.İyi ki diyorum 5 ay midem bulanmış yoksa duba gibi olurmuşum yani 😂😂😂
aygt Deleted_12 benim canım hiçbir şey istemiyor yemesem olur resmen. 4. Ayıma girdim hiç kilo almadım hatta 1 kg verdim nerdeyse. 🙁