Eminekesimikiz Kızlar selam 16. Haftaya girdik henuz bir tekme bir dokunuş hissetmedim karnımda sizler kaçıncı haftanızda hissettiniz?
Adeninannesiii Eminekesimikiz 18-19 da hissettim çok güzeldi insallah sende kısa zamanda yaşarsın çok heyecanlanıyor insan 🫠🥰❤️
_ozlmm Eminekesimikiz Evet ☺️ İlerleyen haftalar da diyorsunuz ki ah azcık dursa da canımı acıtmasa 😂 Ama bi an hareket etmeyince de tamam tamam acısın yeter ki sen tekme at diyorsunuz 😂😂😂 ben öyleyim vurmayınca endişeleniyorum 🙈
Eminekesimikiz _ozlmm evet ilk kez doktor randevumuz 1 ay da 1 kere olacak. Kontrollerde kalp sesini duymak beni rahatlatiyormus meğer şimdi de bari hissedeyim iyi olduğunu bileyim diyorum ☺️
simgekaya Eminekesimikiz 17.haftalarda hissetmeye başlamıştım ama tekme attığını şuan daha net hissediyorum 23.haftamdayim. zayıf olduğum için gözlere görebiliyorum 🥰🥺
Seyma0323 21 haftada ama tekme değil hafif seyirme damar atar gibi şu an 22+3 ve hala sert tekme hissetmiyorum hala damar atar gibi
Merveeall Eminekesimikiz 18-20 haftalarında tekmeler hissedilmeye başlanıyor zayıf kimselerde ise daha erken oluyor ben 17.haftada hissetmistim