1Gunes Kızlar 11 haftalık hamileyim doktorum bebek hala aşağı kasıklarında yukarı çıkmamış dedi sizce bu sorun mu?
Mrv135 1Gunes Zaten baya ilerleyen haftalarda yukarı çıkmıyorlar mi benim karnım nerdeyse yeni yukari çıktı 33+2 yım. Bebeğim de oluştuğundan beri baş aşağı pozisyonda hiç ayakları aşağıda durmadı.
Mineoooo Benimde öyleydi şuan son 6 günüm kaldı yavaş yavaş kendini toparlayıp yukarı çıkıyorlar ama sana tavsiyem başka bir doktora da gidip baktırman çünkü bazıları abartı da yapabiliyor benim öyle olmuştu o yüzden çok doktor değiştirdim
1Gunes Mineoooo peki normal doğum mu yapacaksınz çünkü benek aşağıda ise normal doğumda kanala çabuk girer dediler. Ayrıca bebeğiniz yukarı çıktı mi
1Gunes Mrv135 benim ilk gebeliğim oldugu için süreç basil ilerliyor bilmiyorm. Doktor bebek kaşıkların da hala diyince biraz korktum
1Gunes Ffatma çok teşekkür ederim içim rahatladı gerçekten ilk gebeliğim risk falanda yok çok şükür 🙏 bebek aşağı da diyince korktumm ama.
Mrv135 1Gunes Bana normal gibi geldi ben ilk bebek hareketini kasığımda hissettim ve 17+3 du. Ama baya kasığımda yani iç camasirimin bitişinin hemen üstünde. Tabi doktorunuz daha iyi bilir ama benim 18′ e girdiğim gün göbek hizama doğru çıkmıştı. Zaten ondan sonra da bir kasıkta bir göbekte gidip geldi.
Mrv135 1Gunes Çıkar çıkar merak etmeyin bebek zaten bu haftalarda aşağıda olur. Bu kötü bir şey olsaydı inanın benimki çok sıkıntılı olurdu. 33 haftadayim kafası hala vajinama doğru ve baştan beri böyleydi.
1Gunes Sevilayms kuzum plesantam 30.hafyada yukarı cıktı . 18+5 de plesanta rahme 10 mm uzaklıktaydı. Bebeğim 12.hadtadan sonra yukarı cıktı.