Esilam42 Merhaba kızlar 🤗 ben 19 +6 günlük gebeyim sag kasik tarafina iğne batıyor gibi ağrı giriyor 🥺 doktorum normal dedi ama endişeleniyorum sizde de böyle ağrılar oluyor mu acaba 🥺
Celiktss Esilam42 20+1iz. Bazen sap bazen sol bazen vajinadan iğne batması ağrısı oluyo canım. Çok normal herhangi bi kanama lekelenme yoksa Çok sık oluyo bende de
Derya_gumus Esilam42 normal hepsi bendede oluyor doktorlarin geneli bu agrilari normal değerlendiriyo kasiklarima saplanan agri disinda 19 ve 20 haftada gaz sancilarim cok olmaya basladi benim:(
Leyla1420 Ben 20haftalik hamileyim yururken haraket ediyorum fakan gobek etrafinda ağrılar oluyor ama uzandigimda bu ağrılar olmuyor .sizde boyle bir şey varmi
Tuuuuba Benim de bugün 19+6 ve dönem dönem bahsettiğiniz ağrılar bende de oluyor. Doktorum da normal olduğunu söyledi çok kafanıza takmayın stres yapıp kendinizi de çocuğunuzu da olumsuz etkilemeyin.
Esilam42 Tuuuuba haftamız aynı 🤗 bende doktora sordum normal dedi ama dün çok iş yapınca oldu galiba uzandım biraz iş yapmadım şimdi iyiyim çok şükür 🤲🤲
Esilam42 Derya_gumus ay bende de hamileliğin başından beri kabızlık sorunu var 🥺🥺 Rabb’im sağlık sıhhat versin gerçekten şu günlerin hızlıca geçmesini istiyorumm korku endişe heyecan hepsi bir arada 😯😯
Rabia_1658 Esilam42 bende de oluyor kendimi yorunca veya çok fazla oturunca daha çok yaşıyorum kendini yorma dikkat et
Rabia_1658 Esilam42 aynen fazla yormamak lazım kendimizi ama illa ev işine dalıyorsun işte öyle oldu mu uzan
Bernnnaaaa Esilam42 19+5 bende de aynı şeyler oluyor canım. Başta korktum ama anlık çok az oluyor. Kanama olmadığı sürece sorun yok dedi doktor
Esilam42 Bernnnaaaa bende 2 mi 3 hafta önce doktora sordum tabiki normal demişti ama 2 gün önce çok ağrı olunca tırstım😊☺️☺️
teacherozlem Bu haftada bebeğin tekmelerini nerde hissediyorsunuz acaba ben göbeğimin altında iyice vajinaya yakın sizin de öyle mi