aylinpalaa Sevdiceklerim ben de katılayım yavaştan doğurabilirim hele bi 37yi doldursun da son 24 bizimde 😇🫶🏼
DemirinAnnesiiii Sevdiceklerim hadi inşallah doğuralım artık valla sıcaklarda çok zor son 17 ama bu zamanlar geçmiyor resmen
Sehenz Sevdiceklerim son 23 ama hiiiç doğurasım yok hiçkimseyle paylaşasım yok miniğimi bende erken başladı lohusalık herhalde 😂😂
DemirinAnnesiiii Sevdiceklerim haha bakalım canım sağlıklı olsunlarda canları ne zman ister ise o zman doğsunlar 🥰😂
Sevdiceklerim Pelinakcn saglikla gelsin inşallah illaki bitecek sadece birazcık sabretmek lazım düşünsene başlangıç zamanlarını geçmeyecek gibiydi 😇
Sevdiceklerim Sehenz nasilll hiç mi zor değil içerde durması kız bide bu sıcaklarda şaşırttın vallahi 😄
Sehenz Sevdiceklerim inan bana hamileliğin başından beri en rahat ettiğim ay son aylar oldu.. kusması izne çıkmadan önce çalıştığım için ağrımaları düşük riski derken sıcaklar hiç bana mısın demiyo daha yeni yeni hamileliğin tadını yaşıyorum 😂😂
DemirinAnnesiiii Sevdiceklerim tamamdır anlaştık canım doğuran yazsın 😂😂❤️ Ben postu takibe aldım doğurur doğurmaz yazacağım 😂