Mervesena61 26 haftalık riskli ikiz hamileyim ciger geliştirici vuruldum herhangi yan etki yapar mi acaba bu haftada vurulan var mı
miniktirtilim Mervesena61 32 de vurdurdum ilk kizima simdi bunada 31 de yaptiracagim herhangi bir yan etki yapacagini sanmiyorum doktorlar riske atmazlar bile bile
Minnakelif Mervesena61 bebek hareketlerinde azalma oluyor ama bir gün sonra düzeliyor. Bende vuruldum. Ve bana 38 haftalikken vurdu bebek saglikliydi bi anlık dalgınlığıma geldi tamam vurun dedim. Insaallah bisey olmaz
myangelson Mervesena61 bana da 26+5 te yapıldı ciğer geliştirici yan etki yaşamadım ya da kasılma ve sancidan farkında olmadım zaten iğne etki etmeden acil sezaryen e alındım 4 saat falan sonra. Allah’ın izniyle zamanında ve sağ salim kucağına al yavrunu 🤲🏻🤲🏻💗
Mervesena61 miniktirtilim hafta biraz erken olunca bide yüzüm kızarınca kortum yinede dediginiz gibi riske atmazlar bunyeden bunyeye değişiyor demekki
Maviss_42 30 haftalıkken vurundum nts de hafif sancılar çıkınca. Doktorum riske atmayalım ciğer gelistirici vuralım dedi ikizlerime hamileydim. İyikide vurunmusum 34+1 de doğum yaptım.
Maviss_42 Mervesena61 Erken doğum riskiniz varsa doktorunuza güvenin bence. Bana hiç bir yan etki yapmadı iyiki de vurunmusum 34 haftada acil sezeryana alındım
myangelson Mervesena61 Allah razı olsun Rabbim sizlere zamanında ve sağlıklı doğumlar nasip etsin canım 🤲🏻