112268 Deletedmom52620 canım bu Tweety olanı bende görmüştüm de nette kalıbı nasıl bilemedim almadım benim bebek Aralık’ta doğacak yazın giydirmem için 6-9 alsam büyük mu olur ki 3-6 tükenmiş de
Ormanmeyvelii dilann22 aşkım Minicity sayfasına bak şuan %20 indirimde bebek takımları vs genelde 50-70 TL arası bir çok takım aldım hepsinin de kalitesi çok güzeldi. Müslin battaniye 35 liraya aldım mesela. Kargoda 2 güne geliyor
Gulayozden gkbyza merhaba bunları nerden aldınız çok güzeller güzel günlerde giysin inşallah tatlı kız 🥰
Rapunzelinanasi Ormanmeyvelii bütün kıyafetleri ama en çok bu ayakkabıyı görmek istiyorum 🙈 4 yıl önce ablamda görünce (ç)almıştım kızım olursa giydireceğim diye ki 1 yıldır evliyim 😂 Şimdi kızım oluyor ve ayağında bunlarla yürüdüğünü görmek için sabırsızlanıyorum 🥰🥰
Birkedimbileyok Rapunzelinanasi tulumu bende almıştım bayramda giydirmistim hatta. 🤭🤭sağlıkla gelsin inşallah
alitalia Ormanmeyvelii bende bu takımı henüz cinsiyetimiz belli olmasa da aldım❤️ Bayıldım tam kış bebeğine göre. Tabii ben bu fiyattan almadım birden fırladı fiyatı 😳
LmnLcheesecake Ormanmeyvelii Bende kendim ilk defa ördüğüm yeleğini giydiğini görmek için sabırsızlanıyorum… 😍😍
RehoGelin Ormanmeyvelii Aaayy benimde büyük hevesle aldığım tulum vardı hastane çıkışı gibi ilk gebeliğimde oğlum iri bebek doğunca giydiremediğim çoğu kıyafetten biri de oydu şimdi doğsa da giydirsem dediğim o tulum var inşallah Rabbim nasip eder de görürüm 🥰
alitalia zhragkkayacan H&M canım çokta güzel tavsiye ederim ben 119 liraya aldım hemen tükendi. Bir hafta sonra fiyatı 279 liraya çıktı