poyrazvearya Kızlar 11+3 üm hamile kalmadan önce 63 küsürlerdeydim şuan 65.5 im çok moralim bozuldu mide bulantısı olmayınca yeme isteği çok oluyor hemen acıkıyorum sizde durumlar nasıldı bence önünü almalıyım değilmi
Misrax poyrazvearya senin genne bulanmıyormuş benimki bulandıgı halde kusmama ragmen alıyorum 53 kg hamile kaldım 55 kg daha 8+6
Busenurarslan İlk 3 ayda 3 kiloya kadar normal kabul ediliyor bende aynı kilo almıştım sonradan yavaşlıyor biraz dikkat edilirse
poyrazvearya Misrax sanırım ikinci hamileliğiniz ilkinden tecrübelisiniZdir gider mi bu kilolar vücudum kiloya elverişli daha 22 yaşındayım kilo almak istemiyorum 🥹
Misrax poyrazvearya evet ikinciye hamileyim benimde yaşım 23 kızım 14 aylık 25 kg aldım 1 cde 9 ayda verdim emzirdim ve cok cok su içtim gidiyor meraak etme yaş genc olunca hızlı hızlı gidiyor özellikle bebek 6 aylık oldukta sonra cabuk gidiyor kendi kendine
Mervektk1126 poyrazvearya hiç bulantım olmadı çok şükür ama dikkt ediyorum tussuz yiyorum ve aşırı su içiyorum ondanmıdır bilmiyorum