Nazlican46 Melegimin_annesi anladım çok geçmiş olsun cidden çok zor bir durum acaba bu ilaca eş değer daha küçük vitamin hapları yazılsa onları içsek nasıl olur eczacı doktora doktor eczacıya sor diyor buna bir kanâat getirmemiz şart
Serap-Yigit Hiç hap yutamıyorum ben başka ilaç istiyorum yerine. Aile hekiminize sorun onlar da bilir eşdeğer ilacı. İlla ki vardır. Bu zamana kadar ilaçsız kalmadım ben 35 yaşındayım 😂hap yutamadığım için iğne de vuruldum suya atılan da içtim hep
Nazlican46 egesmommm ya zaten bölünerek zararliymis o şekilde icemicem ama naparsam artık ilacı alalı bir hafta oldu bir türlü niyet edip baslayamadim
betulumsu Melegimin_annesi geçmiş olsun size de gerçekten içermedikçe stres yapıyorum. bende doktoruma sordum möllers içebilirsin dedi ama o sadece omega olarak geçiyormuş diğer vitaminler yok. Ezcacıya soracağım sabah
Cagla6060 Nazlican46 canım bende aynı sorunu yaşıyorum sol baş parmağını avucunun içine al ilacı içerken sık o zaman rahat içebiliyorsun ben öyle yaptım içtim sekşz aydır
58damla58 betulumsu omega 3 de öyleydi ekmeğe döküp zeytinle yedim hep midem kalka kalka 🥲 makasla ucunu pit diye kesiyodum .o kadar buyuk bi fobi ki herturlu çözüme kafa calisiyor ama yutmaya cesaret yok 🤷♀️
2baby1moms Nazlican46 ıyyy 1. Hamileliğimde doğuma kadar içtim iğrenç bir tadı var hemn büyük çabuk yutulmuyor hemde tutulmadığı gibi çok pis tad vermeye başlıyor bence sen başka ilaç iste
2baby1moms Nazlican46 yazabilir bence gerekirse özel ilaç yaz deyin benimki de hep oydu kızımda ama şimdi folik asit kullanıyorum o bitti pregnom içmeye başlicam
2baby1moms Nazlican46 ama siz doktora gidenr kadar için iyi bir ilaç kullanım o zamana kadr kesipte kullanabilirsiniz etrafımda öyle kullananlar da var
Gmzgmz91 Nazlican46 imom kullandım bı ara daha küçük bisey multivitamin o da isterseniz doktorunuza sorun.
Bora5832 Nazlican46 ben de çok korkuyorum büyük hap yutmaktan önceden hiç hap yutamazdim biraz biraz alıştım ama decavit yerine başka ilaçlar vardır bir sorun doktorunuza
A_syma Nazlican46 Decavit’i bende yutamamistim. Degistirmisti doktorum kapsül vermisti. Yutamadiginizi belirtin.