Mela Peçete gelen yada arada pedimé (bez koyuyorum pede guvenmedigimden) gelen kan damlası ama kuru kan gbi yani pul biberi gbi ama bezle bakınca kan pihtisi peçete ye silincede ufak pembemsi kan oluyor duruyor yani ... geçen haftalarda kanamam vardı o mu dökülüyor acaba normalmi doktora gtcem kızlar aradım randevumz zaten 6 da eğer yoğun değilse ağrın yoksa ateşin yoksa devamli değilse ilacını iç uZan saatinde goruseljm dedi....
Mel53 Kahverengi gelen kanaam, içeride plesentanın daha önce kanamış olduğunu gösteriyor. Onun dışarı atılma süresi de 1/2 günü buluyor. Kırmızı kan gelirse şu an kanaman olduğunu gösteriyormuş. Doktora sormuştum
Mel53 Ama sen yine de her gelen kan da doktora git hiç ihmal etme. Belki iğne falan bişe verir. Dilerim geçer, sağlıklı günler diliyorum..🙏🏻
Elcnerdgn Canım bunun icin en net bilgiyi doktordan alırsın yani 🤷♀️ Bunun icin yanlış bisey demek istemeyiz
Mela Aradım canım 6 da gtcem öyle tabiki sürekli gidiyorum ve telefonlasiyorm sadece benim gbi olan varmı merak 3ttim kızlar yoksa bebeğimin kalp atisini duymadan rahat edemem tabiki