aysegul26222 Sen almamışsın sen kilo vermişsin 😀 bebek ve sen sağlıklı isen sorun yok tabi . inşallah olmaz
Snmbysl Dilarey bende detaylıda ilk gördüm o zamandan bu zamana hiç degişmedi teyzesi hep babası aman sağlıklı olsunlarda o pek önemli degil zaten
bebeqiminannesi Dilarey 15 Eylül evlilik yıl dönümümüz çok istiyorum o tarihte olmasını 🥰 ama erken olur dimi olmaz o kadar da bide doğumumuz nasıl olcak bilemediğim için 🥲
2evlat FSCMK zor geçiyor valla bu haftalarda zorlamaya başladı kızdan erkeğe geçince öyle olur diyorlar ama emin olamadım
Sevda0234 Dilarey bizde 34+3 doğum Eylül 21 dedi doktorum erken dogum riskimde var ama hayırlısı inşAllah
ogrtmnanneee Bende bugün 34. Haftadayım 25 Eylül görünüyor tarih daha 35+2 de uçağa binip doğum yapacağım yere gideceğim 2 saat uzaklıkta uçakla 3 saatte özel araba İle gideceğiz çok korkuyorum bir aksilik olmasından :(
Stars 35+3 10eylül giib gözüküyor dedi doktor zamanında gelir inslllah bebeğin herseyi hazır da ben hazır değilim eksikler olarak bakalım hakkımızda hayırlısı olsun kızlar 🫶♥️
Minisssko Ay kızlar hepimizinki çok yakın ne güzel. Ben sezeryan olucam o yüzden içim biraz buruk…. Allahın izniyle 17-25 Eylül arası sezeryan bakalım. Şuan 33.haftam
FSCMK 2evlat banada öyle diyorlar ama benim yorgunluk kızımdan dolayı çok yıpratıyor beni sürekli ağlıyor ağlayarak bişeyler yapmaya çalışıyor Buda beni ve hamileliği biraz zorlaştırıyor
Naz0123 Dilarey 33+2 bizde 2. Gebeliğim benim ilkini zor tuttuk 36 da geldi buda erken gelir diye düşünüyorum çantam vs hazır ufak tefek eksikler var onları koyucam bakalım hayrilisi olsun ☺️
gorky 36+2yiz normalde 8eylül normal doğum ama 29 ağustosa sezeryan için gün aldık bugün doktor kontrolümüz var bakalım bebiş ne kadar büyümüş ☺️