Nursemother girl_boy_annesi Çok bilmiyorum ki ben ,doktor pozisyonu uygun değil gözükmüyor dedi son kararınız nedir acaba 🤗
Benimennembirmelek Aselsmoms ilk kız dediler perinatolijidr sonra normal kontrolde erkek dedi en son gittiğimde de bacakları kapalı göstermiyo dedi ☹️
Armin-Guney Tebrik ederim canım , Allah sağ salim kucağına almayi nasip etsin . O kadar mutlu oldum ki senin adına , darısı başıma 😍😍
Aselsmoms Armin-Guney aminn canımm inşaAllah dualarım seninle olacak Allahım sana da gönlündekini nasip etsin inşaAllah 💕🌸😘
Aselsmoms GoktugAlp canım ben hiç anlamam ki 😍 ama erkek gibi hissettim @girl_boy_annesi canımın içi anlıyor 💙
Aselsmoms GoktugAlp benim ultrason resmime benzettim bence erkek 😍 @girl_boy_annesi gel aşkımm cinsiyete bak bi😍
Yagmur61 Aselsmoms 11 haftalık dı doktorum erkeğe benziyor dedi tereddüt ettim ama 14 hafta da bidaha gittim kesin erkek dedi
Aselsmoms Yagmur61 bacak arası resmi isteseydin canım ben istedim içim rahat etsin diye 💙🙈 biZe de 13+3 erkeğe benziyor demişti 14+4 kesinleşti 💙🧿
Yagmur61 Aselsmoms benim 2 kontrolüm de erkek dedi ben üçüncü de emin olmak istedim sağlıkla gelsinler canım
girl_boy_annesi can_1anne canım ortadaki renkli de yumurtalık mı kilotoris mi anlayamadım ama sanki erkek 🥰💙