Bebetoveannesi Merhaba arkadaşlar 33 haftalık hamileyim doktor 37 de gün verip 38 de alıyoruz dedi ama bu şart mı yani ikinci sezeryan olduğu için böyle olması şart mı ikinci sezerayanı olupta 39 da alınan var mı aranızda
MinikMucize63 Bebetoveannesi kuzum bende ikinci sezeryan olacağım bende de doktor 37 de alırız dedi kabul etmedim doğumun başlamaması için bide bebeğin kanala girmeden alınması gerek dedi de ne olur nasıl olur bilmiyorum daha çok var şu anda 19 olduk biz
Guloyku Bebetoveannesi benim ilkini 38+2 de aldılar ikinciyi 39. Hafta iyikide öğle olmuş kızıma göre zayıf doğdu
Mysaa Bebetoveannesi 38+2 de oldum bende birkac gün daha beklesek beklerdik tarihi ben verdim doktora 😄
Bebetoveannesi MinikMucize63 evet daha küçük masallah rabbim en hayırlısını nasip etsin insallah canım 🙏 işte bende diyorum bir aksilik terslik olmaz ise 39 alınsın yoksa tabi sıkıntı olursa 38 de olur ☺️
Bebetoveannesi Guloyku yaa demek bekliyorlar O kadar bende bir teslik olmadığı sürece 39 dan önce aldırmam o zaman ☺️
Nrgl1925 Benimde 2.sezeryanım olucak 36 haftaödayım haftaya tekrar gidicem sanırım artık gün verir.ama daha once konustuk bı sıkıntı olmazsa 39 dan once almam 1 hafta bile cok onemlı dedı
Bebetoveannesi Mysaa 😂😂 bazen bende daralıyorum diyorum erken olsun ama 38 2 de gayet iyi canım rabbim analı babalı büyütmeyi nasip etsin ☺️👍