Sevimefealp İlk oğlum ali efe İkinci Alparslan Üçüncü cinsiyet belli değil erkek olursa yavuz selim kız olursa eliz duru eylül üçünden birini koyucam galiba
SedaHira19 Ceren4444 ben çok seviyorum bu iki ismi ve uyumunu ama çıldırttıkları için değiştirdim canım 😒😔
SedaHira19 seda2209 senin eşinle aldığın ortak bir kararmış kuzum. Benim eşim karışmıyor ne koyarsan olur diyor ama etraftakiler işte urası es geçip sadece Ali diyorlar kayınvalidemde onun adı Ali deyince iyice soğudum
Bebeksi00000 SedaHira19 eşin karışmıyorsa kimseyi karıştirma ve kafana takma isim sana güzel geliyorsa kulağına hoş geliyorsa bitmiştir. Belki Zevkine güvendiğin 1 2 kişiden fikir alabilirsin.
Byrvo sevgiiarab Rüya koymayı düşünüyoruz eşimin ve benim ismimin ilk iki harfleri rüya yı oluşturuyor şimdilik bu kesin ama yanina içimize sinen bisey bulursak koyariz ama rüyadan daha güzel isim yokmus gibi geliyor 😄🤍
Hividarin sevgiiarab kız olursa Zerya erkek olursa Botan düşünüyorum. Tabi daha eşimle ortak karar kılmadık benim düşüncem 😂
Defneazra Nurumnr bende öyle düşünüyorum kızım için ama siz araştırdınız mı anlamını gerçekten geçtiği gibi mi acaba
Nurumnr Defneazra araştırdım ne kadar doğru emin değilim zaten Nur ikinci isim olacağı İÇİN çok takılmıyorum ☺️
Ebrar18 Kızım olursa Zehra Sevde koymak istiyodum Oğlum oluyor muş karar veremedim ama Ömer Asaf Miran Ali gibi düşünüyorum 🤷🏻♀️🤷🏻♀️🌸