Eldgrn sevgiiarab cinsiyet belli değil ama isimler hazır Kız Asel Mavi Erkek Arel Ateş Hangisi nasip olursa 12+2 yiz
2gebe Eldgrn ateş ismini nacizane fikrim ama koymayın derim. Dinen de uygun görülmeyen bir isim instagram da bilinen hocalar tarafından anlatılmış bir şekilde izledim ateş demek cehennemi çağırmak demek diyor
Harikuya_Su Bizimki kız olacak ama daha karar veremedik ne söylesem eşim burun kıvırıyor 😂 son ana kadar beklicez gibi
Merveeeeeee97 Harikuya_Su benimde erkek ama durum aynı 🤣 bir türlü anlaşamıyoruz yavrum isimsiz doğacak 😬
SedaHira19 seda2209çok güzel isimler ya bende Uras Ali koyacaktım ama etrafımdaki herkes sadece Ali dediği için gıcık oldum ve Yavuz Alp ismine karar verdim 🙃
Hilalbasakk Seyma-Aslan00 Mavi koyan çok kişi var bu sene öncelikle hayırlı olsun :) mavi isminin anlamı nedir ?
[silindi] sevgiiarab Zeynep Umay koyduk biz , siz yapmayin Umaylar yaramazzz dogmak bilmeyen , huysuz suratsiz oluyor :D yada benim kiz bele :)
Simy sevgiiarab eşim yavuz istiyo ben Kayra yavuz Kayra olsun dedim ozaman yok diyo bakalım ne olacak dünyaya gelince 🤣🤣🤣
KubraKayraa Simy benim oğlumun ismi Kayra, tavsiye ederim soylenimi kolay anlamı güzel hiç pişman olmadım ☺️ kız bebeğe hamileyim ona da Zümra düşünüyoruz kısmetse ☺️☺️
2pati1baby sevgiiarab Tek isimli olacağı kesinde 😅 aklımda da bir kaç isim var ama söylememmmm Türkiye’de çok nadir bulunan isimler 🙈😊