Minik1Civciv Nujinkanat o bebeğimi kaybettim. Kalbi durdu. Şimdi 4. Gebeliğim 29+2 haftalık hamileyim çok şükür.
Futureparent Minik1Civciv merhaba sizinle hemen hemen aynı durumdayız acaba sonucunuz nasıl oldu? Boş gebelik miydi? Gerginlikten çatlayacağım ben de şu an 6+4 ölçümünü bekliyorum büyümesi nasıl boş gebelik mi değil mi diye😔😔
Minik1Civciv Futureparent büyüdü kalp atışını duydum 9 hastalıkken gitmiştim en son bi sıkıntı yoktu herşey güzel görünüyordu. 11+4 de gittiğimde 9+4 durmuş kalbi yavrumun.
Esraabbaa Minik1Civciv endişelenmeyin ben 5+6 da gittiğimde bizim de boş görünüyordu. 7+6 da gitince bebeği gördük
Minik1Civciv Esraabbaa maalesef o bebeğimi kaybettim kalbi durdu şimdi 29+2 haftalık hamileyim çok şükür 🤲🏼
Minik1Civciv Gunes17 yok gitmedim henüz randevu zor düşüyor ya acilden gitsem yada sabah erken gitsem almazlar mı
Minik1Civciv Futureparent Allah razı olsun canım onlar benim cennetteki meleklerim ♥️ şimdi 4. Gebeliğim 29+2 haftalığım canım çok şükür ♥️
Gunes17 Minik1Civciv mhrs 10.00 veya 10.01 de gir mutlaka bulursun randevu…erken gidince almıyorlar malesef
Minik1Civciv Gunes17 buldum da taaa 23 ünde. 12 gün oldu zaten görmüyorum. Daha haftaya çarşamba. Acilden gitsek peki ?
Gunes17 Minik1Civciv acile gittiğinde direk dogumhaneye çıkarırlar artık şansa hangi doktor varsa o bakar
Gunes17 Minik1Civciv aslında benim cumaya randevum var benan hanıma da eşim gündüzde vardiyası dönmedi 2 çocukla gidemem diye iptal etcem