Hafize30_ Gölünü Feray tut emin değilim ama boş gebelik yada benzeri durumlarda beta düşmeye başlıyor diye biliyorum. Akışına bırak benimde 3 kimyasal gebeliğim oldu seni çok iiyi anlıyorum ama nasip her şey. Rabbim isteyen herkesin kuçağını doldursun 🙏🙏🙏🙏
Minik1Civciv Hafize30_ amin kuzum Allah razı olsun seninde benim de gönlüme göre versin inşallah Rabbim ♥️🤲🏼🌸
BBuseY Minik1Civciv canım kesen görünüyor büzüz müşüz değil gayet güzel bir kese. ben 5+3 te gitmiştim bizde yolksak kesesi beyaz bişekilde gözüküyordu ama net bile değildi. Bir de benim yumurtlama günümü bildiğimden 5+3 aslında yumurtlamadan gidersek 18 günlük bir bebiş oluyor. Yani sizin geç döllenme olmuş büyük ihtimal. Endişelenmeyin 🤗🤗
Zeynepcelik45 Minik1Civciv hayır karindan gördüm canım rabbim inşallah bebeğini sana bağışlar benimkinide
Minik1Civciv Zeynepcelik45 inşallah kuzum benim pazartesi 6+1 oluyorum kesem karından göründü inşallah bebeğimi de görürüm boş gebelik değildir ♥️😔🙏🏼
Flyderndkk Minik1Civciv 5+2 de gittiğimde kese 6mmydi. Hatta 6 gün geri çıktı 4+3 haftayla uyumluydu. 1 kaybım olunca o kadar üzüldüm ki 1 hafta boyunca sürekli araştırdım. 2 hafta sonra kontrole gittiğimde bebeği gördüm 😊 5 gün geri ama doktor hiç olumsuz bir şey demedi. İlk muayenede de 2. Muayenede de
Minik1Civciv Flyderndkk ay benimki niye öyle konuştu 5+2 de kesem 7,40 5+5 de 10 mm kesem yavaş büyüyo dedi ama salı günü öğlen 12 de gittim dün sabah 8 de sonuçta saat farkı da var ve günde 1 mm büyümesi gerekiyor zaten normalde ama bana 12 olması gerekirken 10 dedi
Yagmursnr Bende 6+5 haftalık gebeyim doktor 4.50 cm olmuş gösteriyor sıkıntıli mı oluyorm kalp atışını duydum 😔