Ruzgarperisi Haticebrck21 internetden bak istərsən .bizlerde yapiyorlar. Yaprak hingel patatesli.uzerine sarımsak yogurt.uzerine soğanli kıyma serpistiriyorsun .aslinda tam kış yemeği.karli havaların en güzel yemeği😂😍
Haticebrck21 Ruzgarperisi onu gorursem WC ye zor giderim yemek gorursem bile içim dışıma çıkıyor gerisini sen düşün ne birşey yiyorum ne iciyorum iki gündür canım istediği için kavunlu dondurma yiyorum
Ruzgarperisi Haticebrck21 hamilemisin miden bulandığı için herhalde .sağ sağlim kavus bebeğine. Ama Allahın verdiyi nimet insan oyle soylememeli en azından
Haticebrck21 Ruzgarperisi hamilelikten dolayı kötü bir niyetle değil o kadar kötü oluyorum ki su bile içsem model bulanıyor
Imaram3 Haticebrck21 ayy sorma ya iki üç haftadır düzenli haftada bir yapıyorum 😁 pratik oluyor. Sizin de böyle rutinleriniz var mı pratik tarif fikir olur bizim için de
Haticebrck21 Imaram3 BN 2 aydır mutfağı unuttum mide bulantısından dolayı ama BN genelde haftanın bir günü cay saati gibi yapardım börek puaca kek bunlardan biri yanina kısır tarhana fındık fıstık vs vs
Merss Haticebrck21 geçer elbet.. Yemeğe karar verdim şükür 😫 Et köfte Patates kızartması Havuç tarator Karpuz 🐱
kubramomm Haticebrck21 bugün ki menüyü eşim belirledi kurufasulye/pilav yanına da turşu yogurt tamamdır💃
Haticebrck21 kubramomm ah bnmfe cnm bugün onu istiyor ama kaynanama gidip diyemedm bile evi dip bucak temizleyince canım çıktı tansyonum düşüyor sürekli bakalım ne yapmış zaten bi şey yiyrmiyorum ama inş yiyeceğim biseydir hem düşük tehlikesi hm tansiyon düşüklüğü ne olacak benim bu halim