Bilgeberf Merhaba 7+4 teyim ama tüylerim aşırı çıktı lazer randevum vardı bugün sizce gitmeliyim araştırdım bir zararı olmuyormuş ama yaptıran var mı
GizemKrkmz Bilgeberf gebe kaldıktan sonra hormonlardan dolayı aşırı tüylenme oluyor bende de çıktı ve lazere devam edemedim ilk üç ay gitmemende fayda var
NurrrH Bilgeberf lazere gidiyordum. Son seansıma gideceğim ay hamile olduğumu öğrendim. Gittiğim yer hastaneydi zaten hem o hastane hem kendi doktorum asla gitmeyeceksin dedi. Son seansta bıraktım lazeri.
Fndkcn Bilgeberf bende gidiyordum doktoruma sordum gidebileceğimi söyledi fakat iz kalabilir dedi riske atmamı söyledi. Bende gitmiyorum ağda yapıyorum canım🌺
mor_menekse Bilgeberf canım kesinlikle gitme ben güzellik uzmanıyım danisanlarima kesinlikle yapmıyordum zararlı sonuçta radyasyon yayıyor. Hem yaptırsam bile etki görmezsin hormonlardan dolayı. Seansların boşa gitmesin
mor_menekse GizemKrkmz sadece ilk üç ay değil emzirme döneminde bile yapılmıyor ilk 6 ay emzirme döneminde.ysni 9 ay hamilelik 6 ay emzirme
Meresss Bilgeberf lazerle biten tüylerim hamilelikte geri çıktı senin yerinde olsam asla lazere gitmem ışınlar çok tehlikeli sen bilirisin ama gebelikte lazer zaten önerilmiyor ağdaya git onun yerine
Raflesya Bilgeberf Benim doktorum istediğin kadar karnını koru sakla yine de çok zararlı kesinlikle gebeliğin boyunca yaptırmanı istemiyorum demişti.Çocuğunuzdan mühim değil diye düşünüyorum 2 düşük yapan biri olarak.