irem10 Kayralianne merhaba bende Öznur hocaya gidecegim nasıl acaba birde normal doğum nasıl oluyor Öznur hoca mi yaptiriyor ebe yaptiriyorsa Öznur hoca yanımızda oluyor mu yine de bilgi verir misiniz
irem10 1Gozde1Yusuf- normal doğum da eşler refakatçi kalabiliyor değil mi , hemşire kalıyor dedi bna ama emin olamadım
irem10 1Gozde1Yusuf- kalabalıkti kadın kalsa daha iyi olur mu öyle bir şey dedi. Tam anlamadım ondan sordum sizede
1Gozde1Yusuf- irem10 normal dogum da tek kisilik oda oldugu icin kalabilir bencede ben sezaryan oldum tektim odam da esim gunduz kaldi yanimda aksam gitti
1Gozde1Yusuf- irem10 ama tabi testlere vs giderken kadin dogum kati oldugu icin esiniz gotururse diger dogum yapan hastalar rahatsiz olabilir koridor da yuruyenler oluyo
irem10 1Gozde1Yusuf- gelen ziyaretçiler çok kalmıyor demi 😁 ben kimseyi istemiyorum gelen de 10 dk dursun gitsin 😁
1Gozde1Yusuf- irem10 😄😄 gelmeyin istemiyorum de 🤣 valla ben hastaneden sonra kimseyi kabul etmedim hastane de cok durulmaz zaten guvenlik saat gecince uyariyo