Annesininportakali53 Kızlar 40 kilo ile hamile kaldım şuan 48 im. 8 kilo aldım 23. Haftanın içerisindeyim acaba kac kilo ile doğuma girerim merak ediyorum. Aranızda benim gibi olan var mı şuan kaç kilodasiniz doğuma kac kiloyla girdiniz?
papatyannaa Annesininportakali53 Maşallah ne şanslısın. 58 kilo ile hamile kaldım en son 72yi gördüm doğumdan sonra 2 kg hemen verdim. Sonrası zorlayiciydi😊 şimdi de 63 ile hamile kaldım 59a düştüm ilk zamanlar mide bulantısı oluyor bakalım bu sefer kaçı göreceğim
misslavinia1 Annesininportakali53 50 kiloyla hamile kaldim suan 22 haftaligim ama kac kiloyum bilmiyorum goren kilo almissin diyor ama hic tartilmadim😄
Annesininportakali53 papatyannaa allahtan benim mide bulantim olmadı yoksa ne yapardim tam tersi yıllardır olmayan iştahım birden geldi🤣🤣
Annesininportakali53 misslavinia1 görünüşte kilo almışsın gibi görünmen normal kuzum benim mesela göbek aldı başını gidiyor dışarıda gören ay inanmıyorum yanakların bayağı çıkmış gobuş çok büyümüş kilo almışsın diyor gerçi 8 kilo aldim🤣
misslavinia1 Annesininportakali53 ay insallah bende 8 kilo almışımdır veya daha fazla Cunku hamilelikten oncede kilo almaya calisiyordum olmuyordu belki hamilelik sayesinde biraz kilo aldigimi gorururm😄
minikturtam1 Annesininportakali53 bende 24.haftada +2 kilo aldim ama neredeyse hic göbegim cikmadı. Normalmi acaba ?
Annesininportakali53 acemianneee_31 darısı başıma 🤲 bende bir 60 la girsem çok iyi olur çünkü biliyorum hepsi gidecek🤣 masallah ya 🧿
Eelliiff1234 Semilk05 5-6 aya kadar kilo almamak normal bende 6. Aya kadar 2-3 kilo falan almıştım şimdi 34 haftalığım nerdeyse 15 kilo aldım doğuma laçka giricem bakalım 😅😅
Annesininportakali53 misslavinia1 ay aynı durumdayız hiç olmayan iştahım hamilelikle beraber geldi yani hiç kilo alamayan ben aldım 😯
_ozlmm Annesininportakali53 bende 50 kilo ile hamile kaldım şuan 59 kiloyum 30 haftalığım ☺️ İki haftadır da kilom aynı bakalım kaç ile gireceğim doğuma 😂
_ozlmm Annesininportakali53 bende memnunun kilomdan hep 46 48 kiloydum hiç 50 göremiyordum evlendim 50 oldum şimdi 59 😂😂 amin hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah 🙏🏽
Semilk05 Eelliiff1234 ayyy bilmiyorum yapımda da istesem de kilo alamam ama 60 la doğuma gitsem yeter 😂
Annesininportakali53 _ozlmm ay aynen bende 40 la resmen hamile kaldım kendimi bildim bileli ne bir kilo fazla alırım ne de az hep 40 genetik bir durum çok şükür hamile kaldım sanki güncelleme geldi gibi 8 kilo aldım 48 oldum daha 23 haftanın içindeyim doğuma kadar 10 kilo daha alabilirim belki
Esra33-34 Annesininportakali53 53,5 kg ile hamıle kalıp 3 ay kusma bulantı koku hassasiyeti derken 50,5 düştüm. Şuan 33+3 oldum 57kgyum.
Pikachuuubaybi Esra33-34 bende aynı 52 ile hamile haldim 50 ye düştüm şuan 53 kg 30 haftaligiz bakalım ne kadar daha alicam almam lazım bi göbek bi kaburga kaldım 😑
Kelebek1616 63 kiloyla hamile kaldım 18+4 ‘m suan 64 kiloyum :) bebeğim de bende gayet sağlıklıyız karnımda şişmedi çok :)