Sleepless_Mother 2 defa istedi Dr minik minik sancılarım çıktı ama herşeye rağmen güzeldi kalp atışı canım oğlum ya 🥰🤲
yagmurrrra Sleepless_Mother 32de bende gidicem ama sormuştum geldiğimde nst olcakmı diye yok bidahakine dedi ama oda 10 gün sonrasında çağırıcak🤷🏻♀️ Randevu sıklığınız ne şuan? Benim doktor sanırım 32den sonra 10günde bir çağırıcak. Normalde 15 gün ama bu ücretsiz hakkımız olduğu için 10.günlerde gelirsin demişti
NurNaz Sleepless_Mother salı günü gittim almadı nst ye en geç 36. Haftada gel dedi sizi ne zmn çağırdı
Sleepless_Mother NurNaz benim az bı kasilmam vardı dün akşamdan bende söyledim Dr bağladı işte 3 haftaya gel dedi sezeryan tarihini konuşalım dedi u
Sleepless_Mother Gamzeshniiillll aynen öyle canım ya benim ikinci hamilelik ama yinede insan heyecanlanıyor 🥰🥰 Rabbim diliyen herkese nasip etsin inşallah 🤲♥️
Deletedmom547899 Bende biraz önce ilk defa girdim 35+2 hiç bir sorun çıkmadı hemencecik bitti kalp sesini duymak çok güzeldi gerçekten 😊
Sleepless_Mother Deletedmom547899 maşallah 😍 ewet gerçekten güzel bı duygu sağlıkla gelsinler inşallah canım 🤲❤️
Sleepless_Mother yagmurrrra ben şuan için devlete gidiyorum yalan değil ve Dr çok memnunum 3 haftaya gel sezeryani konuşalım dedi eğer o girerse doğuma hiç düşünmez giderim ama o olmazsa gitmeyi düşünmüyorum yalan değil çok çok ilgili bı Dr