Suni sancı alcagina göre son haftalarin herhlde bende çok korkuyordum doğumdan canım dokuZ ayım hep böyle korkuya gecti doğuma kadar hep çalıştım hiç bı sorunum yoktu bı gece sancim vardı önemsemedim çok sabaha kadar ara ara çektim böyle esimede sabah gecmeyince söyledim o da zorla götürdü beni hastanye gtmicektim oysaki neyse gittik ebe beni muane etti 4 cm aciklgim varmış ebe doguruyosu. Sen dedi hemen yatış verildi hafif hafif sancılarım devam ediyordu ama o kadar rahattım ki hiç kasmadim kendimi bol bol dua okudum nefes egzersizleri yaptım hep sonra suni sancı takti yine o kadar çok bişey hissetmedim hep rahatlatın kendimi dua okudum bagirmadim hiç belkide bu yüzden rahattim sonra bağırmaya başladım tuvaletin geldi dye ebe bı muane etti beni bebeğin saçlanmis ikinirsan gelecek dedi iki üç ikinmayla meleğimi aldım kucağıma iki saatte doğurdum toplamda yani dicem o ki hiç korkmayın hiç kasmayın kendinizi akışına bırakın doğum gerçekten mucizevi bı olay insallh kolu dogumlarniz olur kimsenin dedginide bakmayın