Burciin19 18 aylık oğlum var ve beş haftalık hamileyim oğlum sürekli kucak istiyor haliyle almazsam ağlıyor şuan diş döneminde iki yaş sendromunda ayrı ilgi istiyor aklıma takılan şey şu sürekli kucağa almak sıkıntı yaratır mı
_akalin3 Burciin19 ya benım oglum 3.5 yasında 15.5 kg ışk zamanları almadım tehlıkelı diye sonra serklaj fılan oldum almadım ama baktım olacagı yok bazen cok istiyor aglıyor 30. Haftadan sonra ara ara bazen alıp sevıyordum abartmadan sımdı 37. Deyim sorun yok
Ozgex Burciin19 benim de 21 aylık bir oğlum var 6 haftalık hamileyim oğlum sürekli kucak istiyor almazsam krizlere giriyor mecbur almak zorunda kalıyorum doktorum almasan daha iyi ama dedi eskiden annelerimiz tarlalara gider sırtlarında da bir ton yük taşırlardı dedi birsey olmaz dedi espirili bir şekilde yaklaştı
Hifaberra Burciin19 Allah yardımcımız olsun canım Benim kızımda 18 aylık sürekli kucağımda. Sıcaklarda da yapış yapışız kucakta olunca. Doğumuma da 3 hafta var ne yapacağım bilmiyorum. Büyük kızım 5 yaşında Bu üçüncü gebeliğim. ☺️💙
2prenses1prensannesii Burciin19 yani şimdi tehlikeli biraz kucağına anmadansa sakinleştiremez misin canım benimde 4 yaşında ve mayısda 2 yaşını dolduran iki kızım var ve hamileyim 13 haftalık düşük tehlikem var zor anlıyorum seni elinden geldikçe alma kucağına yanina oturup sakinlestir
Burciin19 _akalin3 12 kg oğlumda almayınca çok ağlıyor mecbur alıyorum bende ilk 12 hafta riskli dşye biliyorum ama Allah korur inşallah
Burciin19 Ozgex biraz bende öyle düşğnüp kendimi rahatlatıyorum ama oğlumada kıyamıyorum sağlıkla gelsinler inşallah 🙏
Burciin19 2prenses1prensannesii teşekkür ediyorum yanına oturup öyle kucağıma alırım artık daha dikkatli olacağım 🥲
strawbery Burciin19 benim oglum 27 aylik 15 kilo ben de 7 haftalik hamileyim doktorum kaldirma dedi ama mecburen kaldiriyoruz yapacak birsey yok allaha emanet hem zaten hamileyim diye kucahima alamasam vicdan azabindan kahrolurum 🤭
Burciin19 strawbery hem vicdan olarak hemde sakinleşsin dşye alıyorum sanki hissediyor gibi daha çok kucak ve ilgi istiyor bu aralar Allah yardımcımız olsun 🥹🥰
Birkuzucukbeklerken Burciin19 benimde 11 aylık bı kızım var mecbur almak zorunda kalıyorum ama benim düşük riskim felan yoktu 36 haftam bitmek üzere zorda kalmadigin sürece almamaya çalışsan daha iyi bence düşük tehliken felan var mi
Burciin19 Birkuzucukbeklerken şuanlık bir tehlike yok normal daha yeni öğrendim daha,biraz daha dikkatli olacağım artık
Yenidilek Burciin19 vallahi canım 35 haftalık hamileyim 33 aylık oğlum hala ara sıra alıyorum kucağıma Allah’a şükür bişey olmadı ama kısa süreli alıyorum. Onlar da ilgi bekliyor yavrucuklar bize ihtiyaçlarının en fazla olduğu dönem eksik bırakmamak adına ne isterse bu anlamda yapmaya çalışıyorum etkilenmemesi için
EdSusam 17 kilo oğlum 20 li haftalarımda dalan dikkat etmiyor kaldıryodum. Temizlşk falan durmuyor yapıyordum. Sonra detaylı usg girdim orda kesede kanama gördü ben de bi daha dikkat ettm hep geçti. Ama neyden kaynaklıydı bilmiyordum kanamanın
Sleepless_Mother Burciin19 benimde oğlum 2 yaş sendromunda bende 32+3 haftalık hamileyim çok değil arada bir kucak istiyor bende alıp dizlerime oturtuyorum hemen algısını dagitiryorum bişey veriyorum öyle öyle gidiyoruz bakalım ki seninki daha tutunma aşamasında çok alma kucağına derim sağlıkla gelsinler inşallah canım 🤲
Dedimolabilir Burciin19 benim kizim da 18 aylık surekli kucagimda bwnlik sıkıntı yok suan sadece bel agriyor cok eger duauk riskiniz yoksa bisey olacagini sanmiyorum. Daha cok oturarak alin kucaga ben oylede yapıyorum oyun oynuyorum kucak istemiyor ozaman .
Minikmucizem199 Burciin19 benim kızım da 19 aylık 3 aylıkta hamileyim aynısını istiyor kucağına al diyor devamlı bir zararı oluyor mu bilmiyorum kızımda 12 kilo
strawbery Burciin19 amin canim ama gercekten inailmaz algari acik cocuklar evlatlarimiz heeseyin fatkindalr daha cok nazlaniyorlar
Adacan Burciin19 19 haftalık hamileyim oğlum 17 kilo 3. Katta oturuyorum asla merdiveni çıkmıyor 2.5 yaşında ve kardeşi olacağını öğrendiğimden beri göbeğimin üstünde uyuyor bebeğim bebeğim diye seviyor bazen abartıyor yumruk atıyor kziim da içeriden cevap veriyor bir savaş var 😁 sonuç olarak bana elhamdülillah hicbise olmadı ama diyemem ki sana da olmaz o bebeğinin durumuna senin bunyene bağlı canım sağlıkla gelsin