Mehtapkz Selen4sen Ay canm kac haftaliksin vallahi banada ole geldi sorsaydin keske su ortadaki cizgi ne anlama felior die sanki tek yumurta ikizleri gbi en son betan kacti 🤗❤️🤲🤰 insallh saglikla alirsin kucagina canim ama banada ikiz gbi geldi
Ormanmeyvelii Selen4sen Aşkım 2 kese olsaydı mutlaka söylerdi sanki. Ama kesenin içinde iki bebiş varsa ilerleyen Zamanlarda belli olur
Selen4sen Tek kese boyutunu ölçtü ama ortadaki çizgi kafamı karıştırdı 😅sanki içlerinde minik nokta var gibi geldi 🙄
Selen4sen Mehtapkz 5+5 şuanda. Betaya hiç baktırmadım direk ultrasona geldim, hayırlısı olsun 2 hafta sonra tekrar çağırdı doktor 😊
Selen4sen Ormanmeyvelii bende öyle düşündüm ama eve geldim baktım dedim burada 2 kese var gibi. Tek yumurta ikizi olabilir belki 2 hafta sonra kontrolüm var 😊
Gul47 Ormanmeyvelii evet benim tek yumurta ikizi ve başlarda doktor anlamadı 9.5 te kanama yapınca ikiz olduğu anlaşıldı biri diğerinin arkasında gizlenmis sonra başka doktorda gittim oda zaten başlarda belli olmaz dedi 9 ila 14.hqftalarda belli oluyormus tek yumurta ikizleri
Gul47 Selen4sen canim tek yumurta ikizi 9 ile 14.hafta arasj belli oluyor doktor bana öyle demişti benimde 9.5 haftalikken belli oldu
Selen4sen Gul47 ay daha önce çok kaybım oldu bakalım rabbim tek seferde 2 tane bebek nasip eder belki 😊
melekmommm Selen4sen canım inşallah ikiz istiyorsan sağlıklı ikizlere hamilesindir. Bende ikiz üçüz çok istiyorum. Düşüklerim var belki Rabbim bir anda nasip eder diye hep içimden geçiriyorum. Allah hayırlı etsin 🥰🧿banada dua et annelik hasretim son bulsun 🥲
Selen4sen melekmommm inşallah canım Allah isteyen herkese nasip etsin, çok zor bir süreç. Bu hamileliğimi eşimden başka kimse bilmiyor söyleyemedim böyle daha rahat hissediyorum