DayFg Haftamin bitmesine 2 gün var henüz çantamı hazirlamadim kıyafetleri yikamadim çantayı ne zaman hazirlamaliyim sizce?
Merss DayFg hazırlamanın tam zamanı aslında. Başlamak lazım bir yerden. Daha yıkanıp ütülenecek senin içinde kıyafetler olacak. Şimdiden hazırlasan eksik olursa aklına geldikçe de eklersin
Havva34 DayFg benim eşim biraz aceleci olduğu için ben 30 haftamdayken hazırlamıştım eksikler çıktıkça ekliyorum ama şuanda tam al ve çık bence sende hazırla hem günün geçmiş olur hemde eksikler göz önüne gelir
Gmzbiri DayFg bence yıkamaya ütülemeye başlamalısın. Sıcakta zor oluyo. 34+4 üm bu hafta çantamı hazırlıyorum. Eksikler oldukça ekliyorum. 30.haftada yıkadım, ütüledim iyi ki yapmışım. Artık fenalık geliyo sıcaktan.
Bayancorek DayFg 33 de yıkadım ütüledim, dolabına yerleştirdim, 35 de çantayı hazırladım. En azından yıkamaya başlayın bence.
pimpiriklii DayFg pazartesi doğumum var 1 hafta oldu kapatalı çantayı yumurta dayanana kadar bekledim 😥 ama ben annemi de bekledim o yüzden de gecikti ben yaptım denmez annem yıkadı ütüledi hazırladı sağolsun