Nemlendirici ce bebek yağı kulkanıyordum aslında. Karnımda fazla yok
Buna ragmen çatlıyorum
Yardımcı olurmusunuz
Kiloda almıyorum fazla
32+1 iz sadece 7 kilo aldım

Ben 4. Aydan itibaren catladım ve şuan göbeğim harita gibi 🤷‍♀️

Fatoss94 ne kullanırsanız kullanın catlıycagı varsa çatlıyor zaten ben alovera bile kullandım 31 de çatlamaya başladım

Fatoss94 bende 34 de başladım şuan catlaklarima bakıyorum çok moralim bozuldu. Hep yaglandim ve bende çok kilo almadım 170 boyum 53 le hamile kaldım şuan 62yim ama çatladim :((

Fatoss94 geçmiş olsun maalesef ki çatlamaya başladıysan hiç bir şey yapamazsın, bunun senin kilo almanlada alakası yok tamamen cilt tipinle alakalı birde sadece göbekten kilo alıyorsan çok normal çatlaman

Fatoss94 bende 32.haftamdayım geçen hafta farkettim karnımın altında küçük küçük başlamış🥺 inşallah çok büyümezler

Fatoss94 benimde 28. Hafta gibi çatlamaya başladı neler neler kullandım, gerçekten catlicaksa ne sürsen de olmuyor. Sabah akşam sürdüm hâlâ da sürüyorum belim çatladı 🤷

hiçbir şey kullanmadım iki gebeliğimde de catlamadim tamamen dokularla deriyle ilgili bir durum bu çatlasam bunu dert etmezdim çünkü doğumdan sonra büyük oranda iyileşiyor çok belli olmuyor annemde de olmuş çatlak şimdi gösteriyor bana benim buralarım mor mor catlamisti diye bakıyorum morluk falan yok beyaz ince bir çizgi şeklinde duruyor mesela