ikibebelianne ben hep aktıp hastanesinde Dilara hanıma gittim, ilgisini seviyorum. ( Ama son zamanlarda duyumuma göre bu hastane sezaryen doğum yaptırmayı tercih ediyor gibi , ben normal istediğimi belirttim bakalım bugün kontrolümde belli olacak. Onunla ilgili daha sonra bilgi verebilirim)
Yine aktıp’da doç. Olan bir doktor daha var Yüksel Bey. Kendisine hiç muayene olmadım, yeni geldi zaten ve yorumları güzel . Bir arkadaşımın arkadaşına normal doğum istiyorsa devlete gitmesini söylemiş. ( kulaktan kulağa bilgiler)
Devlet hastanesindeki hiç bir doktoru bilmiyorum, giden arkadaşlarımın söylemlerine göre bilgi verecek olursam Kaan Bey ve Erol Beyden ayrı ayrı memnun olduklarını söylediler. Açıkçası ben de geçmek istedim ama haftam ilerlediği için kabul etmeyeceklerini düşündüm. Gebeliğinizin başlarındaysanız devlet hastanesinde bir kaydınızın olmasını tavsiye ederim. Çünkü ben bunun pişmanlığını yaşıyorum.
Yine devlet hastanesiyle ilgili küçük bir deneyimimi paylaşayım. Geçen yıl düşük yaptım , kürtaj oldum oradaki ebe ve hemşireler çok ilgililerdi.
Bir de özel muayenehanesi olan Bülent Bayrak var. İsmini bilmeyen pek yoktur. Aklıma takılan bir durum olduğunda yada bir olumsuzluk yaşadığımda giderim kendisine. Muayene ücreti pahalı ama ultrason cihazı o kadar güzel ki.. Maalesef doğum yaptırmıyor , belki aktıp’la anlaşabileceğini , sezaryen doğumlara girebileceğini söylemişti. Eğer anlaşırsa ve sezaryen doğum düşünürseniz bu doktorların içinde benim en çok tavsiye edeceğim Bülent bey olur. Sonra Dilara Hanım..