Ozgeederin Merhaba arkadaşlar Gebelikte Tonbaligi yenir mi? Şu konserve olanlar var ya Siz yediniz mi? Salata yapicam bu akşam, icine koysam mi diye düşündüm ama emin olamadım. Yada alternatif olarak ne koyabilirim?
DemirinAnnesiiii Ozgeederin valla çok nadirde olsa yiyenleri duydum ama doktorum bana tavsiye etmedi çinko oranı yüksek diye yine karar senin ama bence koyma canım
hemsiree Ozgeederin rahatlıkla tüketebilirsin. ton balığı çok fazla civa içermez ve yüksek oranda omega 3 içerir,doymuş yağ oranı düşük ve yüksek protein içermesi nedeniyle gebelikte tüketilebilir. sen burdakilere bakma ben doktoruma da danıştım
Zeyrista Ozgeederin uzun yıllar yaşayan tüm balıklar sorun oluşturuyormuş gebelikte bana da doktorum söyledi midye ve böyle somon ton balığı kılıç balığı gibi şeyler yemiyorum asla
Dnzdmr92 hemsiree bnde araştırmalarımda faydalı olduğunu okudum. Özellikle yemeğe çalışıyorum. Burdakiler neden böle yazmış anlamdım
Emily37 Ozgeederin benim doktorumda diyetisyenimde ayda 1 kere izin verdi ton balığına ama genelde çinko değeri az olan balıklarlar alıp yiyiyorum ben