enesayazmoom 5 aylık olduk oğluma daha hiç bir şey alamadım. Varmı benim gibi olan. Hepsini toplu almak daha mı iyi yoksa az az almak mı gerekiyor 🙄🙄
Nskyhn enesayazmoom bütün sitelerden favori yap. İndirim oldukça alırsın. Tabi maddiyat çok iyiyse toplu alım da iyi olur ama gereksiz para verirsin. Ben her siteden favori yapmıştım indirim olduğu an da karşılaştırarak hemen sipariş veriyordum 28.haftamda bitirmiştim. Daha hafta erken olduğu için bitirirsin 🙏🌸
mrcmrc1903 enesayazmoom Ben 16. Haftadan itibaren azar azar almaya başladım. %90 internetten aldım ne nerede uygun indirimler vs. Toplu almak zor olur sanırım. Bir liste belirleyip o listeden silerek gitmek güzel oluyor.
Mlkysf enesayazmoom bir anda çok masraflı oluyor diye ben yavaş yavaş nerde ne denk gelirse aldım öylelikle tamamladım herseyi hem maddi olarak zor gelmedi bu şekilde
Edabykl enesayazmoom 33 haftaligim daha bitmedi inanın bitmiyor yani kıyafet yine aldim ama yeterli degil bence ama daha fazla almicam hemen büyüyorlar geri kalan eksikleri hep duruyor emzik bez bilmem neleri alacam inşallah 😂
Momy_eyyuptalha enesayazmoom 28 haftalıgim bende bişey almadım 30 da başlamayı planlıyorum başlarsam iyi olur çünkü iyice ağırlaştım gidip gelmekte zorlanıyorum🤦🏻♀️
Edabykl enesayazmoom ben o haftadayken hic bise almamistim bir kac zibin almistim o kadar inan bende yatagini yeni yaptiriyorum daha gelecek odasini duzenlicem filan derken dogum zamanim gelir anca 🤭😂
suscarparimm enesayazmoom Kızımda 28 de yaptım bunda 35 de yapacağım diyordum erken doğum ihtimaline karşı bugün çıkacağım en önemli ihtiyaçları yavaş yavaş erkenden almakta fayda var
btlbsr enesayazmoom ben 30.haftanın başlarında tek günde yaptım pişman da değilim. Zaten az almak daha mantıklı ihtiyaca kullanımına göre gerisini alırsın.
Bayancorek enesayazmoom Ben liste yaptım, indirim oldukça denk geldikçe aldım devamlı. Toplu alınca hem uyguna gelmeyebilir hemde daha önce beğendiğiniz bir şeyi bulamayabilirsiniz bence. Bana göre ayrı ayrı denk geldikçe almak daha iyi. 🌸
Anne4142 enesayazmoom 35. Haftamda aldım rahatımdır biraz. Sadece internette bakındım favoriye aldım bekledi öyle sonra tık tık 2 günde aldım 1 günde yıkadım ütüledim gözünüzde büyütmeyin 🤗
Essesss enesayazmoom bende 21 haftalık ikiz hamileyim daha bende almadım nereden başlayacağım bilmiyorum da
rabia333 Ben hamileliğimi öğrendim gittim başladım almaya. İlk diye mi böyle hevesliyim bilmiyorum sürekli bişeyler alasım geliyor. Her gidişimde farklı kıyafetler var bi de . Çocuğa aldığın da haram derler ama ne biliyim 😀