Zeynep0607 Bir kaç kere daha olmuştu ama Dün İki Göğsümden de Süt geldi durup dururken.Göğüs Pedi Koydum Ama Acaba Erken Doğum vs Mi Olacak🙄
Fatma-onal Zeynep0607 25. Haftadan sonra bende de başladı damla damla hala geliyor takılma boşver sevin hatta
suscarparimm Zeynep0607 26 haftalıkken geliyordu 42+4 de doğdu kızım erken doğumla ilgisi yok canım çoğu anne adayında gelir
ipekveatlas hayır süt çoğu gebede gelir. benim 18. haftamda başlamıştı doğurana kadar geldi. sütyen giymedğimde akardı hep. meme ucunu dokunup uyarma sıkma bırak aksın gitsin
Zeynep0607 ipekveatlas ay canım içim rahatladı teşekkür ederim.Sıkmıyorum onu duymuştum ama bir an korktum erken doğum vs mi acaba die
Hilal0606 Benim doğuma 27 gunum kaldı ancak bende hiç olmadi. Bana kalirsa sütun olması çok normal, ben kendiminkini garipsiyorum. Endiselenmeyin 🌸
Zeynep0607 Hilal0606 çok tuhaf ilkinde batma hissi geldi baya acıdı göğüslerim.Bunda hiçbir acı olmadan gelince çok garipsedim ve korktum
Melismelo 3 defa başıma geldi ama hep bir kac damla geldi ve kesildi kesinlikle dokunmayın ben dokunmadım ucu kurudu kabuk bağladı sonra 🤷♀️ Benimde 65 gün kaldı doğuma
Cns322 Benimde 23. Haftadan itibaren gelmeye başladı. 2 doktoruma da dedim. Korkacak bir sey yok sıkma normal dediler.