Ruveyda_baskapan Kızlar bana doktorum kan sulandırıcı vermedi genelde covidli gebelere veriyorlar gördüğüm kadarıyla ? Kan sulandırıcı almayan var mı?
Frida099 Ruveyda_baskapan kan tahlilinde bakılan bir değer var, o değer yüksekse veriyorlar,ben tahlil verdim, düşük çıktığı için vermedi
16esranur Ruveyda_baskapan Covid bitti bugun kontrole gittm covid geçirdiğim için kan sulandırıcı başlattı yine doktorunuza söyleyin bnce
kbrakbr Canım bende oldum yaklaşık 10 gün önce bitti banada doktorum kan sulandırıcı vermedi sanırım gerek duymadıklarına vermiyorlar 🤔
Feyza-nur Ruveyda_baskapan benım 1 bucuk yıl oldu covid oldugum o dönemde forumda okuyordum kan sulandırıcı filan doktoruma sordum gerek görmedi c vitamini yazmıstı sende bol bol c vitamini tüket bol su bok sıvı demişti zaten covid bitti ben hemen doktora gittim kan idrar yaptı cok şükür sorun cıkmadı
Ninjaturtle Ruveyda_baskapan d dimer isminde baktiklari bir deger var pihti atma ihtimalini gosteriyor sanirim bana dahiliye uzmani hekim verdi kan sulandirici igne ve covid bittikten sonra da kullan dedi
el1fff Ruveyda_baskapan kan tahlilinize baktılar mı? Banada kendi doktorum önce vermedi ama acilde d dimer değerine baktılar çok yüksek çıkınca kullanmaya başladım her ilaç bittiğinde tekrar ölçtürüp devam edip etmeyeceğime karar veriyoruz :(
Ruveyda_baskapan Ninjaturtle gebeliğimin son haftası 19unda sezaryenim var acaba diyorum bana ondan mı vermediler
Ninjaturtle Ruveyda_baskapan olabilir benim kadin dogum doktorum onemsemedi mesela bol sivi al saglikli beslen dinlen dedi sadece.
Twinmommm Ruveyda_baskapan Olabilir canım bence doktoruna mesaj at olmazsa için rahat etsin. En kötü besin yoluyla al kan sulandırıcı gıdaları en azından. Bende hamileliğimin başında olmuştum covıd 1 ay kullandım kan sulandırıcı çünkü hastalığın yan etkilerinden biri pıhtı atma oyüzden.
eflinveannesi Ruveyda_baskapan üstüne düş bence ddimer testi iste benim çok yüksek olduğu halde verilmemiş başka bir doktora gittiğimde doktor hemen başlamalıyız dedi 8 katına yükselmiş meğerse doktor fark etmese neler yasacaktik kim bilir 20 günüdür vuruluyorum
Ruveyda_baskapan eflinveannesi doğumuma 7 gün var kan sulandırıcı o yüzden verilmemiş canım sezaryen olacağım