Sehrbnon122 Kızlar siz bazen kasıkta yada vajinada tekmeler haraketleri hissediyormusunuz vurunca birden titreme geliyor vajinaya vuruyor bazen de kasıklara 23 haftalık hamileyim bu arada sizinde oluyor mu ya
SedaHira19 Sehrbnon122 ben 34 haftalık hamileyim benim oluyor vajinaya baskı yaparken aynı anda yukarıya doğruda geriliyor içerde ne yapıyor bilmiyorum ama canım acıyor bazen ama o bile güzel 🥰
Umran__37 Sehrbnon122 normal canim normal ben 36+4 gece sabaha kadar rahmimi tekmeledi uyuyamadim acidan birda benimki makat gelisli surekli ordan vuruyo aliş bunlara annelik kolay degil 🤣
Hndn44 SedaHira19 bende 32+5 haftalık hamileyim o gerilmeler resmen ruhumu çekiyor birde kasiklara basarak kalkiyor
QUEEN088 Sehrbnon122 Bende de oyle dün hic durmadan vajinada hiss etdim korkumtan öldüm🥺 Bende tam vajinama vurduğundA elim koyduğunda tam aşağıda hiss ediyorum
Ysmn5836 Sehrbnon122 28+0 ikizlerim sabaha kadar kaşık rahim nereye rasgelirse tekme 🤭🤭 tekmelesinler ogluslarim sağlıklı olsunlar ben uyumamm sabahlarimm
hulya_6363 Sehrbnon122 eli yada ayağı alt kısımda olunca vajinada hissediliyor bende doktora sormuştum eki yada ayağı sanki çıkacakmış gibi oluyor demiştim ultrason da gösterdi bak dedi eli o kısımda olduğu için sen öyle hissediyorsun diye
A152245 Sehrbnon122 37+0 sürekli vajinada baskı veya batma oluyor. Makat geliş benim de. Ayağını çıkaracak diye korkuyorum 😂
girl_boy_annesi Sehrbnon122 canım vurunca sanki çıkacak gibi hissediyormuşum benim 20+4 ben öyle hissediyorum doktoruma sordum normal dedi 🤷🏻♀️
zeynepikra_61 Sehrbnon122 25+4 benim de o şekilde orada hissediyorum bazen korkuyorum çıkacak eli ayağı diye 😁🤷🏻♀️
HanifeAhmet Sehrbnon122 evet tam olarak aynısı oluyor ara ara aşağı tekmeler atıyor canım yanıyor bende 22+2 haftalık hamileyim
ldyarse Sehrbnon122 canım bizde 23 haftalığız benimkide hep kasıkta hareket ediyor tekmeliyor büyük ihtimal hiç göbek tarafımdan gelmiyor o tekmeler sürekli tuvalete taşınıyorum mesaneme baskı yapıyor 😂
yaasemin Sehrbnon122 haftamız aynı hissetiğim günden beri vajina da kasikta hissediyorum bi kaç gündür sağ sol ve vajinada hissetmeye başladım
[silindi] Sehrbnon122 27+2 yim 25 haftadan beri hem vajina hemde idrar yolllarim da tekmeleri ittirmeleri hissediyorum 🙂