Gamzesay Kızlar adetimden ili gün grçti beta 226 çıkmıştı bi hafta oldu bugün tekrar betaya bakalım dedi tahlil verdim geldim kanamam var aranızda bu durumu yaşayan var mı kese oluşmadan düşük yapan ya da kanaması başlayan diyim
HappyNewMoom Gamzesay kuzum adet kanaması gibiyse kimyasal olabilir seni korkutmak istemem ama. Leke gibiyse yerleşmede olabilir keşke bir hafta beklemek yerine 2 güne bir kan verseydin
h_s_1411 Gamzesay Canım korkma benim de 6 haftalıkken kanamam olmuştu acile gittim progestan ilacı verdi bitane de iğne vurdulsr çok şükür şimdi 14+5 günlük oldu ama hastaneye acile git derim
Gamzesay HappyNewMoom doktor öyle istedi bnde anlamadım ya şu an leke gibi ama hayırlısı artık yoruldum hep böyle oluyor
Gamzesay h_s_1411 rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah cnm bnde daha öncede oldu böyle leke gibi ams sonra artar mı bilmiyorum doktorlar hiç ilgilenmiyorlar
Melikeadiguzel1 Benimde bugün kanamam oldu 6+4 günlüğüz ama hiç kontrole gitmedim keseyim falan göremedim daha hastaneye geldim sıra bekliyorum beta 5 haftalikken 190 çıkmıştı