YeniGebe96 Songul_97 merhaba cok ozur dilerim simdi hordum mesajinizi benim bebegimde var dogdu suan 2 aylik ve masAllah cok saglikli hic bi problem olmadi
Songul_97 YeniGebe96 çok teşekkür ederim sıvı felan aldirmadim şuan 28. Haftayim insalah benimde saglıkla doğar ama ben normal doktoruma devam etmek istiyorum siz nasıl yaptınız
gulfzlt YeniGebe96 merhaba di george değil yazmışsınız Allah bağışlasın, genetik test mi yapıldı doğunca ? Kesin di george tanısı var veya yok diyebilmek için fish genetik test yaptırmak gerekiyor çünkü , bebeğe bakıp aa bunda yok bunda var denilmez .
gulfzlt gulfzlt hayır bizde de o şüphe vardı da bu lafı genetik doktoru demişti , kesin var yada yok genetik test söyler demişti :(
gulfzlt YeniGebe96 YeniGebe96 hayır bizde de o şüphe vardı da bu lafı genetik doktoru demişti , kesin var yada yok genetik test söyler demişti :(
YeniGebe96 gulfzlt bu sendrom yada benzeri sendrom olan bebeklerin birden cok rahatsizligi oluyor. Goz temasi bile belki kuramiyorlar. Ve bi cok gelisim geriligi. Suphe varsa aratirmis ve bunlari bildiginizi umuyorum.