BayanZ eğer öyle bir duruma sebeb olursam çok üzülürüm. Keza farkındaysanız burda arkadaşımızın gönlünü rahatlatmaya çalılıyorum. Tabiki de uzman değilim ama ben Bahceci tüp bebek merkezinde tedavi gördüm ve orada ki doktorumun bana söylediklerini söyledim. Buralardan okuduğumu kimseye satmadım yani. Bizzat tecrube ettim. Güvendiğim doktorumun söylediklerini aktardım. Evet hoş değil ama maalesef hepimiz birşeyler yaşıyoruz. Birseyleri bilmekte lazım bilerek yaptırmakta lazım ya da bilip gerek yoksa yaptırmamakta lazım. Neticede işin ticari boyutu da var. Dediğim gibi hepimiz birseyler yaşıyoruz bir yoldan gidiyoruz bu yolda herkes birşeyler yaşıyor. Kalp bulanmasıda bunların en masumu Allah herkese hayırlı sonuçlar versin ama eminim herkesin dr da artısını eksisini söylüyordur. Ama hani buraya yazılıyor ya fikir alışverişi yapılıyor ya herkes bildiğini söylüyor ya o sebebten söyledim bir yerde haklı olabilirsin ben daha dikkatli yazabilirdim. Ama sende çok acı kayıplar yaşamış ( genetik sorunlardan kaynaklı evlat acısı gibi) suanda 10 yıldan sonra gebe kalmış bir hemcinsini biraz daha yumuşak bir dille eleştirirsen iyi olmaz mı. Bu ne öfke. Sohbetin başını sonunu okumadan zart diye okuyup tokat atmışsın. En bastaki sohbetimden beri imasında bulunuyordum. En sonunda açık açık yazmak durumunda kaldım. Neyse ya çok açıklama yaptım. Ne istiyosan onu düşün