[silindi] Sehrbnon122 benimde 15 adet yumurtam toplandı 10 tanesi işlem için uygun dediler 8 tanesi 5. Güne geldi 2 transfer edecekler 6 tanesi dondurulacak 3 tane 5aa kalitesinde varmış
Marblingg [silindi] yok ben tek istedim iyi ki tek istemisim rahim agzi yetmezligi var cocuk erkenden gelmeye cok calisti iki kere dikis atildi vs zaten doktorum soylemisti sen kisa boylusuj tasiyamazsin 28 yi zor gorursun daha teki zor taşıyorum ☺️😅
[silindi] Sehrbnon122 normalde pazartesi transferdi canım ama hormon değerim düşük çıktı transfer iptal dediler estrofama devam
Sehrbnon122 [silindi] estrofem cok zor bulunuyordu yaa benim oldugum aylarda suan insallah kolay bulunuyordur
melisakumdere İlk denememde hamileyim canım 36. Haftaya girdik kızımla. Darısı hayırlı haber bekleyen herkese olsun inşallah bu mübarek günde 🤲🏻🥰
Ala22 Benim de rahim dinlendirmeli tek embriyo transferi ile 8+2 oldu♥️🧿 Sabırsızlığımdan 6. Gün kan testi verip 62 değerle öğrendim🥰
Ftm-2108 13 yumurta toplandı fakat 1 tanesi gelişti 1 tane embriyo transferim yapıldı. Şuan Transferden 14 gün geçti kan testimizde pozitif çıktı pazartesi günü kesemizi görmeye gidicez herşey yolunda gider inşallah 🙏
[silindi] Marblingg haklısınız valla ben çift transfer istedim ama biliyorum ki çok çok zor inşallah rabbim yardım ederde çift transfer olurum ikiside tutar bida düşünmüyorum tek seferde ikiz olsun istiyorum 🥰😍
umran__ [silindi] bizde hiç bişe bulamadılar bir ara yumurta rezervim çoktu o yüzden polikistik over sendromunden şüphelendiler. Amh 4 çıkmıştı. Ama bir kere ve başka bir belirtim yoktu. Zaten pco da tüp bebek için en verimli hastalıkda yinede pcoyum diyemem.
[silindi] umran__ anladım canım bende hamile kalıyordum düşük oluyordu o yüzden tüp bebeğe yöneldik inşallah tutunurlar bana
umran__ Rabbim hepinize hayırlısıyla pozitif sonuçlar versin tamamına erdirsin. İsteyen hiç kimsenin koynu boş kalmasın inşallah 🙏🏻
minikturtam1 [silindi] ilk denemede oglusuma hamileyim. 24 haftalik olduk cok sükür. Rabbim gönlünüze gore versin ins. 🤲 İsteyen herkeze nasip olsun 🤲😊
Ikra01ayse Sehrbnon122 bende 5 günlük olunca yikandim ama oturarak annem yikadi benide ilik dus 6 veya 7 dk sürdü ve 2 gün sonra yani bugün yine yaptim dayanamadim çünkü hava sıcak olunca insan dayanamiyor ama yaptığıma çok pismanim korkuyorum bisey oldu diye